Ce inseamna cu adevarat banii pentru tine? Uite ce spun astrele

Ce inseamna cu adevarat banii pentru tine? Uite ce spun astrele
Ce inseamna cu adevarat banii pentru tine? Uite ce spun astrele

Esti cheltuitoare, economistesti banii, sau nu prea iti pasa de acest aspect? Uite ce spun astrele despre tine cand vine vorba de finante.

Berbec

Banii nu au o importanta majora pentru tine insa iti sunt necesari pentru inclinatiile tale catre aventura si sporturi extreme. Poti cheltui fara sa te uiti la buzunar insa reusesti sa faci intotdeauna cate ceva care sa iti aduca venituri in plus.

Taur

Esti dependenta de sentimentul de siguranta asa ca ai un cont de economii. Esti strangatoare insa uneori iti place sa investesti in lucruri materiale de valoare.

Gemeni

Iti pasa destul de mult de aspectul financiar. Iti place sa ai finantele in ordine si un cont in banca, in caz contrar te simti nesigura. Disciplina te face o persoana  buna in domeniul afacerilor. Pentru tine, banii inseamna libertate.

Rac

Investesti banii pe care ii castigi in casa, in mobilarea acesteia cu obiecte moderne si iti place sa ai un stil de viata elegant.

Poti cheltui destul de mult cand vine vorba de mancare si cadouri iar atunci cand ramai fara bani te simti foarte rau.

Leu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Destinul tau nu este sa fii saraca. Iti place sa faci o impresie buna asa ca banii joaca un rol important in viata ta.

Imaginea buna pe care o ai in societate trebuie mentinuta. Te descurci excelent in domeniul bancar.

Fecioara

In ciuda reputatiei pe care o ai ca fiind o persoana ordonata si calculata, cand vine vorba de bani esti destul de haotica. Nu iti place sa epatezi insa adori lucrurile de calitate asa ca obisnuiesti sa cheltui ceva bani pentru a-ti asigura stilul de viata pe care ti-l doresti.

Balanta

Esti o persoana extravaganta si toata lumea stie asta. Aparentele conteaza foarte mult pentru tine. Ai nevoie de bani pentru o garderoba sofisticata, tratamente la spa si distractie. Cateodata nu iti setezi limite si de aceea te poti trezi fara nici un ban in cont.

Scorpion

Esti foarte discreta cand vine vorba de banii tai si iti place sa ii strangi.

Iei in considerare cele mai bune optiuni si reusesti cu succes sa investesti in afaceri profitabile. Pentru tine banii inseamna siguranta zilei de maine si independenta.

Sagetator

Esti increzatoare ca cineva acolo sus te iubeste asa ca banii in cazul tau sunt cheltuiti pe noroc. Asta nu inseamna ca pariezi la curse de cai sau iti pui toti banii pe echipa preferata de fotbal insa nu esti nici cea mai calculata persoana.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Capricorn

Statutul este un aspect important pentru tine iar banii contribuie la creearea acestui statut.

Te simti bine atunci cand vezi ca munca si eforturile tale dau roade. Cand ai bani ii cheltuiesti pe obiecte de lux. De asemenea te gandesti ca ar fi bine sa ai propria ta casa si investesti in asta.

Varsator

Varsatorii tind sa fie idealistici and vine vorba de finante si cateodata nu sunt tocmai practici. Nu se simt legati de lucrurile materiale si sunti foarte generosi. Au un cerc de prieteni pusi pe distractie cu care vor sa tina pasul.

Pesti

Nu iti place sa te gandesti prea mult la bani. Uneori chiar te enerveaza daca cineva deschide subiectul. Esti genul de persoana care poate face bani insa ai nevoie de altcineva care sa te sfatuiasca in ceea ce priveste cheltuirea lor.

 

Sursa  www.astrology.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies