Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni
Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni

Tu stiai ca, in realitate, esti mai mult decat zodia ta? De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica.

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni. Tu stiai ca, in realitate, esti mai mult decat zodia ta? De fapt, exista 9 planete si 12 case intr-o harta natala tipica. Si in timp ce semnul tau solar este echivalentul zodiei, ascendentul tau reprezinta un aspect al personalitatii. Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii.

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni
Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Ce inseamna un ascendent in zodia Gemeni

Gemenii sunt semn de aer. Atunci cand o persoana are ascendentul in zodia Gemeni, atunci aceasta dispune de anumite calitati precum a fi comunicativ, inteligent, foarte creativ, usor adaptabil. Gemenii pretuiesc enorm viata sociala si invatarea din toate punctele de vedere. Totusi, nu esti inconjurata doar de calitati, ai si defecte.

Printre acestea se numara aroganta, superficialitatea si uneori chiar lipsa de politete.

In plus, Gemenii sunt un semn mutabil si sunt in mod constant dornici sa accepte schimbarea si sa se adapteze la mediul inconjurator. Cei cu ascendentul in aceasta zodie sunt sociabili si plini de viata. Acestia se descurca foarte bine si in cariera lor, care implica stimulare mentala si posibilitatea de exprimare a creativitatii. Gama ta larga de abilitati si capacitatea de a te scufunda in situatii noi sunt darul tau.

 In relatii, in general, accentul principal al persoanelor care au ascendentul in Gemeni este pus pe stimularea mentala si partenerul trebuie sa ii faca fata. Desi cei cu ascendentul in Gemeni se adapteaza cu usurinta la situatii noi, acestia se plictisesc repede daca nu au parte de discutii interesante. Compatibilitatea lor este foarte mare cu cei care au ascendentul in Sagetator sau Balanta. Nu se inteleg bine cu semnele de pamant, precum cei care au zodia ori ascendentul in Fecioara sau Capricorn.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Din fericire insa, odata ce au intrat intr-o relatie serioasa, acestia devin extrem de loiali fata de partenr. Tind sa se concentreze pe propria lor independenta si individualitate dar, cand sunt indragostiti, isi gasesc timp pentru partenerul lor romantic.

Trasaturile de personalitate ale persoanei cu ascendent in Gemeni

Sociabil

Fiind extrem de spirituali si intelectuali, nu e de mirare ca cei care au ascendentul in zodia Gemeni sunt atrasi de alti oameni. Persoanele cu ascendentul in zodia Gemeni isi fac prieteni cu foarte mare usurinta si nu se chinuie niciodata sa poarte o conversatie. Comunicarea este esentiala pentru acestia si, daca nu se vor simti stimulati mental, vor renunta la persoana. Pe langa faptul ca sunt mari vorbitori, acestia sunt si mari ascultatori, absorbind informatii cu multa sete de cunoastere.

Curios

Nativii din zodia Gemeni, cat si cei care au ascendentul in Gemeni sunt mereu curiosi despre lumea si oamenii din jurul lor. Tot ceea ce ei invata este cu un scop, de obicei acel scop insemnand imbunatatirea calitatii vietii lor, din toate punctele de vedere. Sunt firi extrem de generoase cand vine vorba de cunostintele lor si nu ezita sa le imparta, in special cu cei dragi lor.

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni
Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Intelectual

Persoanele cu ascendentul in zodia Gemeni sunt deseori incredibil de destepte. Acestea tind sa analizeze si sa observe in mod constant, iar activitatea lor mentala nu intra niciodata in pauza. Sunt ageri la minte si raspund rapid oricarei situatii si provocari.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Imprevizibil

A fi un semn mutabil inseamna ca oamenii cu ascendentul in zodia Gemeni se pot adapta rapid la mediul inconjurator si ca accepta schimbarea. Asta insa, uneori poate fi un semn negativ, pentru ca ii transforma in persoane imprevizibile de la care nu stii ce sa te astepti.

Citeste si: Horoscop Rac August 2022. Nativii zodiie Rac își doresc să înflorească pe plan financiar

Citeste si: Cum se calculează ascendentul

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies