Ce înseamnă dacă visezi că te înșală iubitul. Are legătură și cu sentimentul de auto-vinovăție

ce inseamna daca visezi ca te insala
În unele momente ale vieții, se pare că mai apar și vise în care suntem înșelați de partener

În unele momente ale vieții, se pare că mai apar și vise în care suntem înșelați de partener. Însă știați care este adevărata semnificație?

Aflați din rândurile următoare ce reprezintă mai exact visele în care iubitul te înșală. În plus, descoperă și care sunt semnificațiile viselor frumoase, dar și ale coșmarurilor, atunci când vine vorba despre partener.

 

Ce înseamnă dacă visezi că te înșală iubitul

Există lipsa de atenție în relație și lipsa stimei de sine

Atunci când încep să ne apară brusc, vise în care partenerul de viață ne înșală, se pare că acest aspect poate reprezenta o lipsă de atenție din partea partenerului tău, care poate avea o aventură. Din cauza faptului că nu primești atenția dorită, începi să crezi că atenția lor este îndreptată către o altă persoană.

Cu toate acestea, există șanse mari ca el să își petreacă doar mai multe ore la locul de muncă, iar în ciuda faptului că partenerul tău poate să fie nevinovat, mintea ta crede că este implicat într-o aventură.

Un alt motiv pentru care visezi că partenerul tău te înșală, poate să fie legat de faptul că simți că nu te ridici la nivelul așteptărilor celor din jur, ceea ce înseamnă că stima ta de sine este una foarte scăzută și ai impresia că partenerul tău nu are niciun motiv să rămână în prezența ta.

 

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi broaște

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Există frica de abandon

Atunci când visezi că ești înșelat de către partener, visul poate semnifica și faptul că există o teamă de a rămâne singură. Apariția acestui vis își poate face simțită prezența și pentru că îți dorești ca relația să treacă la nivelul următor, în special datorită faptului că ești preocupat de viitorul în dragoste, alături de partenerul tău.

Există sentimentul de auto-vinovăție, dacă tu ești persoana care înșală

În cazul în care în vis, tu ești persoana care are o aventură, acest aspect semnifică prezența sentimentelor de auto-vinovăție și trădare. În unele momente, nu este nevoie ca înșelăciunea respectivă să aibă loc în relația ta, ci poate să fie vorba și despre o anumită situație în care ai înșelat sau nu ai fost îndeajuns de cinstit.

 

Citește și: Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

 

Ce înseamnă când îți visezi partenerul

Visele frumoase cu persoana iubită

Cea mai frecventă interpretare a viselor în care își face simțită prezența partenerul tău, reprezintă faptul că îți este gândul la el.

În special, în momentul în care ești la începutul relației și sunt momentele în care ești foarte îndrăgostită. Prin urmare, acest vis își face apariția datorită faptului că ești atrasă de persoana respectivă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, dacă visul apare în momentul în care ai trecut de etapa fluturașilor din stomac, atunci visul poate avea și nenumărate alte semnificații. Printre aceste semnificații se regăsesc și cele legate de trăsăturile și calitățile care conduc la fericirea și împlinirea noastră. Trebuie să ținem cont de faptul că partenerul nostru, în viața reală, reprezintă un adevărat sprijin pentru noi, fiind întotdeauna prezent în viața noastră, atunci când ne confruntăm cu diverse situații dificile. Prin urmare, acest vis poate simboliza siguranță și stabilitatea oferită.

Coșmarurile cu persoana iubită

Atunci când vine vorba despre visele mai puțin frumoase, în care își face simțită prezența, persoana iubită, se pare că nu întotdeauna vor avea și legătură cu realitatea. Este cunoscut deja faptul că în vise apar deseori, frustrările și nesiguranțele pe care le avem în general, în viața noastră, nu doar cele legate de relații. 

Prin urmare, în ciuda faptului că poate ne aflăm într-o relație fericită și exact așa cum ne-am dorit dintotdeauna, se pare că la nivelul subconștientului, există anumite temeri bine împământenite, care apar în aceste vise.

Cu toate acestea, datorită faptului că visele sunt simbolice, nu se întâmplă atât de des, ca acestea chiar să aibă legătură cu viața noastră reală, cu partenerul sau cu relația pe care o deținem. Dimpotrivă, se pare că aceste vise se pot afla în strânsă legătură cu alte aspecte ale vieții noastre. 

 

Citește și: Ce înseamnă când visezi vița de vie cu struguri



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies