Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte

Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte
Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte

Sa ai abilitatea de a face pe cineva sa se indragosteasca de tine este un secret pe care foarte putini dintre noi il cunosc.

Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte. Fiecare om percepe iubirea in felul sau. Si felul de a percepe acest sentiment este foarte mult influentat de trairile individuale ale persoanei, in special din copilarie unde parintii au fost un model pozitiv ori negativ. Pe langa acest aspect, se mai adauga preferintele personale ale individului. Sa ai abilitatea de a face pe cineva sa se indragosteasca de tine este un secret pe care foarte putini dintre noi il cunosc.

Desi nu exista o carte pe care sa o citesti si sa iti explice ce inseamna iubirea, apelarea la informatii din astrologie te poate ajuta.

Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte
Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecul face parte din categoria zodiilor de foc si nu prea ii place sa fie condus. Acesta se impune cu tact in relatiile pe care le construieste, dar poate fi si impulsiv, aspect ce uneori ii aduce foloase, in timp ce uneori ii aduce incurcaturi.

Indiferent de situatie, este persoana care si ofera, dar si cere inapoi.

Taur

Persoanele din zodia Taur sunt recunoscute pentru sinceritatea si increderea lor. Sunt oameni care nu se joaca cu mintea celorlalti si iubesc intens si sincer. Acesta tanjeste cel mai mult dupa iubire, dintre toate zodiile si nu se indragosteste repede, partenerul de viata trebuind sa se dovedeasca inainte.

Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte
Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni sunt recunoscute pentru cat de sociabile sunt si cat de activa este viata lor in exterior. Sunt oamenii care, inainte de a alege un partener de viata, trebuie sa isi revizuiasca toate optiunile. Gemenii au nevoie ca mintea sa le fie stimulata in permanenta, pentru a se indragosti.

Rac

Oamenii din zodia Rac sunt recunoscuti pentru profunzimea acestora si sa te indragostesti de un asemenea nativ iti poate aduce o explozie de sentimente profunde.

La inceput nativul din zodia Rac este foarte timid, dar acesta are o natura grijulie puternica si are multa dragoste de oferit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Leu

Nativii din zodia Leu sunt recunoscuti pentru pasiunea si extravaganta lor. Acestia au o intuitie puternica, sunt extrem de increzatori in alegerile lor si isi urmeaza inima cu rapiditate.

Si iubirea lor este sincera, iar energia lor ii face un partener ideal.

Fecioara

Persoanele din zodia Fecioara sunt foarte atente si metodice si nu se grabesc sa se indragosteasca. Acestea trebuie sa se asigure inainte ca relatia pe care o construiesc le serveste aspiratiilor de viata si se potriveste cu stilul lor de viata. Cand este indragostita, Fecioara iti va imita trasaturile, astfel incat sa construiasca o relatie puternica.

Balanta

Este o placere maxima sa iubesti o persoana din zodia Balanta. Aceasta este capabila de a crea conexiuni emotionale intense si stimulante, creand o legatura de lunga durata si stabila. Balanta tanjeste dupa dragoste si adora sa fie intr-o relatie de egalitate. Depune eforturi mari intr-o relatie si asteapta acelasi lucru la schimb.

Scorpion

Ca sa iubesti un scorpion, trebuie sa fii foarte puternic, altfel vei claca.

Cand un nativ din zodia Scorpion se indragosteste, pasiunea acestuia este foarte intensa si de neuitat. Fiind un semn de apa, acesta este o fire profunda si senzuala. Scorpionul te va atrage spre el, dar nu iti va dezvalui niciodata adevaratul sine, daca nu are incredere.

Sagetator

Nativul din zodia Sagetator are multa dragoste de oferit, dar este in acelasi timp constient ca orice relatie adevarata merita sa astepti. Este o fire care nu va renunta la independenta lui pentru oricine. Are nevoie de o persoana care vine la momentul potrivit si care este dispusa sa creasca alaturi de el.

Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte
Ce inseamna iubirea pentru fiecare zodie in parte[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn este o fire muncitoare si isi va petrece timpul construind relatia perfecta. Acesta cauta pe cineva care isi forteaza limitele, dar pe care il va sprijini la nevoie. Capricornul are tendinta de a se regasi in cupluri puternice, ambii parteneri optimizandu-si succesul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Varsator

Nativul din zodia Varsator incepe iubirea in prima faza ca o prietenie iar, in timp, aceasta infloreste incet dar sigur, in ceva mai mult. Este o fire creativa si grijulie fata de oamenii din jurul sau, iar un partener care ii impartaseste pasiunile este perfect.

Pesti

Nativul din zodia Pesti este o fire extrem de sensibila si se poate indragosti la prima vedere. Acest nativ are in minte lucruri mari pentru relatiile sale. Este un semn zodiacal extrem de sentimental si vrea sa fii complet sincer cu el si sa ii dovedesti cum te simti cu adevarat.

Citeste si: Ce îl enervează pe bărbatul BERBEC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Citeste si: 10 Semne că bărbatul Săgetător este îndrăgostit de tine

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies