Ce înseamnă ultima cifră din anul nașterii tale! Mihai Voropchievici dezvăluie ce fel de om ești

Ce înseamnă ultima cifră din anul nașterii tale! Mihai Voropchievici dezvăluie ce fel de om ești
Ce înseamnă ultima cifră din anul nașterii tale! Mihai Voropchievici dezvăluie ce fel de om ești

Numerologul Mihai Voropchievici, despre ultima cifră din anul nașterii. Ce înseamnă.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 secretul ultimei cifre a anului nașterii. Ce fel de om ești, potrivit acestei terminații.

Iată ce înseamnă ultima cifră din anul nașterii pentru fiecare persoană. În primul rând, trebuie să ținem cont de următoarele litere:

M- A- L- F- P.

M înseamnă Metal

A înseamnă Apă.

L înseamnă Lemn.

F înseamnă Foc.

P înseamnă Pământ.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop 2 septembrie 2019. Trei zodii vor fi lovite de noroc

M – METAL

Cei născuți în 1950, 1951, 1960, 1961, 1970 și 1971, 1980, 1981, 1990, 1991 sunt metal. Tot ce înseamnă 0 și 1 înseamnă metal. Au niște puncte de reper în comun. Sunt oameni independenți, iubesc moralitatea. Ori sunt prea moraliști, ori prea înclinați către plăcerile trupești. Sunt puțin dictatori, să fie mereu și să coordoneze situația. Sunt stâlpul casei.

Citeste si: Zodiile care încep luna septembrie în lacrimi

A – apă.

Cei născuți cu terminație 2 și 3 în anul nașterii. Sunt oameni plăcuți, curtenitori, adaptabili, dar timizi și crativi. Au o timiditate fantastică. Dumnezeu i-a dotat cu o răbdare ieșită din comun, pot depăși toate necazurile vieții. Se confruntă cu tot felul de probleme, dar se pliază și depășesc problemele.

L – LEMN

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4 și 5, cei născuți cu această terminație în anul nașterii (1934, 1935, 1944, 1945, etc). Echilibrat, harnic, iute, nu se mișcă încet. Destinat să fie predestinați succesului în viață, că acceptă sau nu. Au acel toiag de om care poate ajunge în vârf. Au idei noi, sunt deschiși spre noi, nu trăiesc în trecut, sunt oamenii viitorului, oameni deschiși spre inovație.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 1- 8 septembrie. Toamna începe cu lacrimi și suferințe! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Cum sunt cei care au în anul nașterii ultima cifră 9

F – FOC

6 și 7, cei născuți cu această terminație. Sunt oameni iuți la mânie, nu se poate purta un dialog cu ei. Sunt aventurieri, sunt repeziți și vorbesc pe ton ridicat. Sunt idealiști și au ambiții fantastice. Au un magnetism ciudat, care îi atrage pe cei din jur, sex-appeal la doamne.

Nu ostentativ, au ceva special, sunt niște pasionali, atrag cu ușurință oamenii. Dar să nu fie provocați, se temperează singuri.

P – PĂMÂNT

8 și 9, cei născuți cu această terminație au litera P.

Aceștia sunt înțelepți, posesivi, precauți, posesivi în cuplu. Mișcă lucrurile, dacă se adaptează, nu se sperie niciodată. Construiesc temeinic, sunt stoici, merg mai departe, răbdători.

Sunt răbdători și acceptă multe, dar nu trebuie să se joace ceilalți cu răbdarea lor.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies