Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin? „Nu am uitat de unde am plecat! Eu cred că succesul cu adevărat în viață e atunci când te simți bine cu tine.”

Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin? „Nu am uitat de unde am plecat! Eu cred că succesul cu adevărat în viață e atunci când te simți bine cu tine.”
Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin? „Nu am uitat de unde am plecat! Eu cred că succesul cu adevărat în viață e atunci când te simți bine cu tine.”

Prezentatoarea TV a reușit să ajungă la un echilibru cu ea însăși.

Andreea Marin este considerată o femeie de succes, care la vârsta de 49 de ani a reușit să se bucure de numeroase performanțe pe plan profesional, fiind una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, dar și pe plan personal, având o fiică minunată și trăind o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Marin, despre echilibru

Citește și: Cum s-a descurcat Andreea Marin după pierderea mult prea devreme a mamei sale? „Greutățile pe care le-a adus copilăria pentru mine, m-au și construit ca un om matur, responsabil.”

Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin?
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Marin nu crede în prietenia dintre părinți și copii! Care sunt principiile după care și-a crescut fiica? „Trebuie să ai și autoritatea părintelui și să ai și momente frumoase cu copilul.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În cadrul unui interviu acordat recent, vedeta a vorbit despre succes, care, crede ea că se definește ca fiind echilibrul interior.  

„Suntem noi două, eu de aici și cea din oglindă, prietene bune încă de la începutul drumului. Nu am uitat de unde am plecat. Pentru mine, ideea de succes în viață, în general, asta incluzând și cariera, înseamnă de fapt să poți atinge un echilibru.

Echilibrul însemnă să îți fie bine și pe dinăuntru. Să nu fii prietenă doar cu aplauzele, doar cu validarea care îți vine din exterior, să aștepți validarea de la alții. Eu cred că succesul cu adevărat în viață e atunci când te simți bine cu tine. E atunci când, dacă la un moment dat, pentru că așa e viața, te apuci de altceva sau munca ta nu mai însemnă neapărat aplauze, audiență extraordinară, tu trebuie să fii la fel de bine.
Nu cred în fericirea oamenilor care sunt dependenți de validarea altora. Cred în fericirea celor care sunt echilibrați, care se simt bine și iubesc ceea ce fac
.”, a spus prezentatoarea TV.

Cum a gestionat Andreea Marin provocările din viața personală?

Ce însemnă succesul pentru Andreea Marin?
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Deși pe plan profesional a avut parte de o adevărată ascensiune, viața personală a prezentatoarei TV a fost cu urcușuri și coborâșuri.

Cu toate acestea, Andreea Marin a reușit să le depășească zâmbind. 

În viața personală am avut tot felul de provocări și eu nu cred că trebuie să ne ferim de aceste provocări. Ele vin la pachet cu lecții de învățat, care ne sunt ne mare folos. Nimic din ceea ce mi s-a întâmplat nu a fost o simplă întâmplare. A venit pentru mine ca eu să fiu mai bine mâine decât sunt azi .”, a mai spus prezentatoarea TV.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum a ajuns Mihai Dedu să piardă controlul kilogramelor în plus? „Mâncatul după ora 00:00, seară de seară! S-a acumulat și stres, oboseală, carbohidrați.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies