Ce iti place, cum iti place si ce te incita in materie de sex? Zodiile iti dezvaluie cele mai ascunse dorinte ale tale!

Ce iti place, cum iti place si ce te incita in materie de sex? Zodiile iti dezvaluie cele mai ascunse dorinte ale tale!
Ce iti place, cum iti place si ce te incita in materie de sex? Zodiile iti dezvaluie cele mai ascunse dorinte ale tale!

Esti dulce si senzuala sau mai degraba perversa in pat? Uite ce spune zodia in care te-ai nascut despre tine!

Berbec

Femeile berbec sunt exhibitioniste. Le excita posibilitatea de a fi prinse in momente intime si nu le este teama sa isi arate personalitatea. Sunt pasionate si aventuroase si le place sa detina controlul asupra partenerului. Nu vei da niciodata gres cu costume din piele, biciuri si un dans murdar.

Taur

Asteptarile tale de la partener sunt mari. Vrei sa fie tandru si rabdator si sa stie sa faca dragoste cu tine ca in filme.

Nu te dai in vant dupa jocuri erotice asa ca pozitia misionarului este preferata ta. Cel mai excentric lucru pe care il faci in pat este sa iti musti partenerul (in sensul erotic bineinteles!)

Gemeni

Standardele impuse de societate nu sunt si standardele tale, de aceea nu te temi sa faci ceva din ceea ce simti ca trebuie sa faci. Esti o fire mai agresiva in pat insa dupa sex iti place sa te cuibaresti langa partener si sa povestiti.

Nu de putine ori folosesti si vibratorul pentru a te satisface!

Rac

Sexul pentru tine este un act intens si iti place sa iti privesti partenerul in ochi in timp ce te satisfice. Nu te sperie nici pozitiile mai ciudate si esti dispusa sa incerci orice. Desi nu esti genul care sa faci prima miscare te bucuri din plin de ceea ce are sexul de oferit.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leoaiecele obtin intotdeauna ceea ce vor! Iti place sa faci dragoste incet si senzual, nu gasesti nimic incitant intr-o partida rapida. De obicei iti place sa stai deasupra si sa porti lenejerie cat mai sexy pentru a-ti excita partenerul.

Fecioara

Tu nu dai o importanta atat de mare vietii sexuale.

Ti se parea ca lumea exagereaza cand vine vorba despre sex. Daca te angajezi intr-o relatie preferi sa astepti momentul potrivit pentru sex si cauti partenerul care este dispus sa astepte. Iar cel care are rabdare cu tine va fi foarte multumit pentru ca stii sa iti satisfaci  barbatul.

Balanta

Pentru tine seductia este o arta pe care de altfel o stapanesti foarte bine.

Daca partenerul stie cum sa te abordeze esti de acord cu orice cand vine vorba de sex. Iti place sa iti etalezi corpul in toata splendoarea in fata partenerului si iti pregatesti scena pe care performezi cu mare atentie. Detaliile sunt importante!

Scorpion

Caracterul tau erotic denota senzualitate si muuult curaj, pentru ca experimentezi foarte multe lucruri in pat. Firea ta curioasa te-a ajutat sa fii un fel de zeita a sexului! Ai un dulap in care stau frumos aranjate toate jucariile tale sexuale preferate!

Sagetator

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Femeile

sagetator gasesc placerea cand isi vad partenerul ca isi pierde controlul.  Preludiul nu este atat de important mai ales ca de foarte multe ori iti place sa faci sex in locuri publice. Acest lucru te excita maxim!

Capricorn

Nu ai nevoie de un preludiu lung pentru ca partida de sex sa fie incendiara! Nu te intereseaza atat de mult pozitia cat sa detii controlul.

Pentru tine sexul este un concurs iar marele premiu este orgasmul! Cand te aflii pe culmile placerii iti place sa zgarii si sa te manifesti prin sunete!

Varsator

Pentru tine iubirea este un ideal si la fel este si ce vine la pachet cu ea. Ai o imaginatie bogata si stii sa te bucuri de o partida de sex mai ales daca ai sentimente puternice pentru persoana de langa tine. Nu exista nimic din manualul de sex ce nu ai incerca! Locul tau preferat? Piscina!

Pesti

Esti o fire deschisa din punct de vedere sexual si iti place sa experimentezi senzatii noi. Erotismul este un aspect important pentru tine si tii cont de acest lucru de fiecare data. Nu te reprezinta sexul vulgar si te simti in al noualea cer cand fanteziile tale coincid cu ale lui.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies