Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie

Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie
Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie

Pe perioada lunii martie se intampla foarte multe miscari planetare si evenimente astrale importante, care impacteaza in mod direct vietile nativilor.

Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie! Pe perioada lunii martie se intampla foarte multe miscari planetare si evenimente astrale importante, care impacteaza in mod direct vietile nativilor. Este perioada in care natura reinvie si atmosfera se indulceste din nou in vietile oamenilor, iar univesrul transmite mesaje unice pentru zodii, pentru a le pregati pentru urmatorul sezon astrologic si pentru a deschide usi noi catre o renastere spirituala.

Astfel, Luna plina din Pesti ne poate face pe toti mai sensibili, in timp de Venus in Berbec pune la incercare rabdarea fiecarei zodii.

Berbec

Este o luna in care energia ta va fi mult mai pozitiva. Daca pana acum te-ai concentrat exclusiv pe viitor, acum este perioada in care sa iti traiesti din plin prezentul si sa gandesti cu optimism in viitor. Iti creezi obiective noi si privesti increzator catre noi orizonturi.

Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie!
Ce îți transmite Universul în luna martie, în funcție de zodie![Sursa foto: PixaBay]

Taur

Ai depus extrem de mult efort pana acum in proiectele tale si ai fost extrem de activ, pana la punctul in care totul a devenit obositor. Ei bine, afla ca luna martie este luna in care eforturile tale vor da roade si vei simti din plin succesul.

Gemeni

Pozitionarea astrelor din luna martie iti transmite clar ca resursele tale interioare suntlimitate si ca trebuie sa iti canalizezi energia in directiile care conteaza cu adevarat.

Trebuie sa te concentrezei pe aspectele vietii care sunt cu adevarat importante pentru tine.

Rac

Pozitionarea astrelor din luna martie iti transmite clar ca te afli intr-un moment zbuciumat si ca trebuie sa pornesti intr-o calatorie de regasire a sinelui. Facand acest lucru iti vei descoperi adevarata chemare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Mesajul redat de Univers pentru luna Martie este ca trebuie sa renunti la aspectele superficiale din viata ta si sa actionezi pentru a-ti atinge obiectivele. Daca reusesti ascet lucru, lucruri bunese vor intampla in viata ta.

Fecioara

Luna Martie iti aduce un imbold de incredere si simti ca esti capabil de absolut orice. Nu mai petrece timp contempland trecutul si concentreaza-te exclusiv pe viitor.

Lasa-te purtat de val.

Balanta

Luna Martie este un moment de iluminare pentru tine. Descoperi astfel ca esti stapanul propriului tau destin si ca nu ii poti lasa pe cei din jurul tau sa hotarasca pentru tine.

Scorpion

Trebuie sa inveti mai mult sa privesti imaginea de ansamblu si sa nu te mai ratacesti in detalii. Este momentul in care trebuie sa inveti sa primesti si ajutor din exterior, in special de la persoanele care iti sunt apropiate in viata.

Vei pasi intr-o noua etapa a vietii tale si iti vei intinde aripile.

Sagetator

In luna martie vei avea parte de blocaje si obstacole, dar nu trebuie sa te opresti. Trebuie sa lupti in continuare si sa razbesti. Doar in acest mod vei evolua. Cauta sa profiti de tot ce este in jurul tau si sa iti gasesti solutii la problemele care te macina.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

In luna Martie Universul iti transmite ca trebuie sa iti revizuiesti modalitatile de comunicare pentru a te asigura ca te faci inteles. Când îți vei expune ideile cu claritate vei reuși să te bucuri cu adevărat de reușitele pe care ți le dorești.

Varsator

Esti manat de un sentiment de nesiguranta iar actiunile tale s-au abatut de la cursul firesc. Este nevoie sa ai o discutie tu cutine pentru a intelege motivele pentru care te-ai ratacit.

Pesti

Nu lasa trecutul sa iti afecteze prezentul. Invata sa ierti si sa mergi inainte, sa te bucuri de prezent, sa descoperi oameni noi si sa iti construiesti conexiuni noi. Tine doar de tine sa o iei pe drumul vindecarii.

Citeste si: Ce ar trebui să schimbi la tine în această primăvară în funcție de zodie?

Citeste si: Greșelile pe care le faci în dragoste, în funcție de zodia ta



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies