Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TĂU, în funcţie de zodie

Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TĂU, în funcţie de zodie
Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TĂU, în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are darurile şi virtuţile sale speciale, aşa cum are şi punctele sale slabe. Artă astrologiei constă, printre multe alte beneficii, şi în a te ajută să îţi descoperi toate acele calităţi pe care le ai urmare a influenţei zodiei în care era Soarele când te-ai născut şi care devine zodia ta pe toată durata vieţii.

LEU

Personalitatea ta este la fel de caldă precum coordonatorul tău, Soarele. Tu îi faci pe toţi din preajma ta să se simtă în siguranţă, confortabili şi bine.

Îi susţii şi îi protejezi. Eşti loial şi generos cu ei. Îi faci să se simtă privilegiaţi să fie parte din cercul şi anturajul tău.

Uneori, îi tratezi pe oamenii din viaţă ta că şi cum ar fi sateliţi, destinaţi pentru totdeauna să se învârtă în jurul tău şi să fie definiţi de ţine.

Doar pentru că cineva îţi este devotat emoţional, nu înseamnă că este proprietatea ta.

citeşte continuarea aici



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De ce nu slăbesc? Top 10 greşeli pe care le faci în dietă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies