Ce l-a rugat fiica președintelui Zelenski pe tatăl său: „Indiferent cât de mult o iubesc” Cum arăta micuţa la vârsta de 12 ani

Familia lui Volodimir Zelenski
Volodimir Zelenski are doi copii

Aleksandra Zelenskaya a avut o rugăminte emoționantă pentru tatăl său, Volodimir Zelenski. Ce l-a rugat adolescenta.

Ucraina încearcă de nouă zile să facă față atacurilor Rusiei. În tot acest timp, milioane de civili se adăpostesc în buncăre și în adăposturi, iar familia președintelui Ucrainei nu face excepție.

Încă din primele zile ale atacurilor Rusiei în țara pe care o conduce, Volodimir Zelenski a dezvăluit presei că este ținta numărul 1 a inamicului, în timp ce familia sa este ținta numărul 2.

Cu această ocazie, publicul din întreaga lume a aflat că președintele are doi copii adolescenți care sunt puternic afectați de întreaga situație.

Citeste si: Mesajul emoționant al soției președintelui Ucrainei pe 1 martie 2022, în plin război cu Rusia: „Ce înfricoșător”

 

Sotia presedintelui Ucrainei
Sotia presedintelui Ucrainei i-a daruit doi copii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Aleksandra Zelenskaya este fiica președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și, cu ocazia războiului din Ucraina, s-au aflat lucruri emoționante despre aceasta.

Fiica lui Volodimir Zelenski, Aleksandra Zelenskaya, s-a născut pe 15 iulie 2004. În prezent, frumoasa adolescentă are 17 ani și este elevă la liceu.

Pentru că provine dintr-o familie de actori, tânăra a filmat mai multe videoclipuri, de asemenea a fost mereu în lumina reflectoarelor, fiind extrem de talentată.

La vârsta de 10 ani, Aleksandra a jucat-o pe fiica tatălui ei în filmul său „8 întâlniri noi”.

Citeste si: Olena Zelenska, nou mesaj emoționant. „Astăzi nu o să mă panichez și nu o să plâng”

Într-un interviu, președintele ucrainean a dezvăluit că fiica sa vrea o viață normală și nu și-a dorit niciodată ca tatăl său să candideze pentru al doilea mandat.

Președintele Zelenski a spus: „Fiica mea ridică această problemă; ea nu vrea să candidez pentru al doilea mandat. Indiferent cât de mult o iubesc, depinde doar de nivelul capacităţilor noastre".

Volodimir Zelenski mai are un băiat în vârstă de 9 ani

 

În vârstă de 44 de ani, Volodimir Zelenski este căsătorit cu Olena și au împreună doi copii pe care i-au prezentat de mai multe ori pe rețelele de socializare.

Cel mai mic copil al familiei, Kyrylo s-a născut în anul 2013, în prezent are 9 ani. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies