Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale?
Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Mirabela Dauer este o artistă apreciată din România, însă de-a lungul vieții sale, a trecut prin momente mai grele.

Mirabela Dauer, una dintre cele mai iubite și apreciate interprete de muzică ușoară, de la noi din țară. Aceasta a trecut de-a lungul timpului prin numeroase greutăți, atât când era mai mică de vârstă, cât și când a devenit un adult. Unul dintre aceste aspecte țin și de faptul că atunci când era mai mică, părinții săi nu aveau posibilitatea de a-i cumpăra des haine, însă odată cu trecerea timpului, aceasta a recuperat și a reușit să își cumpere tot ce avea nevoie.

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Raoul și Mirabela Dauer. Artistul răspunde celor care au crezut până acum că ei sunt împreună. „Nu pot să vând iluzii.”

mirabela dauer parinti
Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Mirabela Dauer, o femeie optimistă, indiferent de greutățile vieții! „Mie mi se spune tancul sovietic. Și atunci când am fost căsătorită, am fost tot singură. Nu am avut măști.”

În urmă cu 7 luni de zile, artista Mirabela Dauer a fost invitata în cadrul podcast-ului VREAU SĂ ȘTIU, acolo unde a dezbătut mai multe subiecte legate de viața sa personală și profesională. Legat de viața sa personală, respectiv despre copilărie, artista a dezvăluit faptul că părinții săi nu își permiteau să îi cumpere haine des, iar acum, în prezent, reușește să își cumpere hainele și pantofii doriți.

N-aveam bani, niciun fel de bani. Mi-a făcut tăticul meu un hanorac cu brandenburguri din alea, așa, din el și l-am mai purtat și câțiva ani, mulți. Că toată lumea mă întreabă, zice: „Dar de ce ești nebună așa, mă? De-ți cumperi pantofi și țoale în disperare?”, că la un moment dat îmi iau o haină pe mine pe care n-am purtat-o în viața mea, are etichetă.

Pentru că n-am avut, dar eu pe bune n-am avut.
”, a declarat aceasta, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Care este motivul pentru care părinții artistei nu au fost prezenți mai des la spectacolele sale

Artista a precizat și faptul că deși este o mare artistă a zilelor noastre, atunci când avea spectacole, în toată cariera sa, mama a fost prezentă de două ori, iar tatăl său deloc, iar motivul pare să fie legat de emoțiile profunde resimțite de părinții acesteia, emoții pe care și artista le deține, la rândul său.

Ca lumea, ca lumea... nu, dar mama mea a venit de două ori în viața mea și nu am decât vreo 50 și ceva de ani de carieră. Tata niciodată și mama a fost de două ori la sala radio. Nu puteau emoțional, aveau niște emoții înfiorătoare, ceea ce le am eu tot timpul. Eu tot timpul am, indiferent unde cânt.(...) Da, nu e nu e abureală deloc...nu,

pentru mine aia e hrana, palmele lor. Palmele lor mă încarcă.(...) Mă, așa mare, mare, nu știu unde a fost la... probabil că la Festivalul de la Mamaia... la Casa de Cultură Turturele, acolo cântam eu. ”, a adăugat aceasta, în același podcast.

mirabela dauer copilarie
Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie și de ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Mirabela Dauer, o femeie optimistă, indiferent de greutățile vieții! „Mie mi se spune tancul sovietic. Și atunci când am fost căsătorită, am fost tot singură. Nu am avut măști.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies