Ce lucru nu i-ar ierta Tolea Ciumac soției sale și cum o descrie luptărorul pe cea lângă care își împarte viața. “Nu știu dacă mă cred bărbații.”

Ce lucru nu i-ar ierta Tolea Ciumac soției sale și cum o descrie luptărorul pe cea lângă care își împarte viața. “Nu știu dacă mă cred bărbații.”
Ce lucru nu i-ar ierta Tolea Ciumac soției sale și cum o descrie luptărorul pe cea lângă care își împarte viața. “Nu știu dacă mă cred bărbații.”

Tolea Ciumac a vorbit despre încrederea pe care o are în soția lui și dacă există vreun lucru pe care nu i l-ar ierta sau ar putea să îl deranjeze.

Tolea Ciumac este un cunoscut luptător de K-One, iar atât din punct de vedere personal, cât și profesional, povestea de viață a acestuia este ca desprinsă din filme. Luptărorul a trecut printr-un divorț, iar femeia cu care și-a refăcut viața o consideră a fi perfectă pentru el.

Invitat în cadrul emisiunii Fiță cu Adița, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Tolea Ciumac a fost întrebat despre ce anume nu i-ar ierta soției sale.

Acesta a spus că partenera lui de viață este perfectă și nu și-ar putea imagina vreodată ce ar putea să facă să îl dezamăgească. Cu siguranță nu este crezut de unii bărbați care încă își caută femeia perfectă și nu o găsesc, însă el poate să spună cu tot sufletul că a găsit-o și nu poate să-i reproșeze nimic. Chiar dacă ar face un lucru mărunt care să-l doară, știe sigur că nu este făcut voit și ar trece în următoarele 5 minute. 

“E așa de perfectă, nu-mi imaginez ce ar putea face să mă dezamăgească. Nu știu dacă mă cred bărbații, că de obicei bărbații caută femeia perfectă și nu o găsesc. Eu chiar am găsit-o. Nu am ce să-i reproșez. Chiar dacă mi-ar face vreo chestie, să mă doară, mi-ar trece imediat pentru că nu e ceva ce ar face voit. Ea e olteancă și oltencele sunt mai aprinse.

Dar după 5 minute trece.”, a spus Tolea Ciumac.

Ce crede Tolea Ciumac că nu ar putea să facă niciodată soția lui

Citește și: Tolea Ciumac are o soţie PERICULOS de sexy! Când o vezi în costum de baie, îţi taie respiraţia! FOTO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Ionuț Lupescu s-a căsătorit târziu. Declarațiile despre viața amoroasă a celebrului fotbalist. „Asta fost soarta.”

Luptătorul bagă mâna în foc că soția lui nu l-ar putea înșela niciodată și că nu a făcut-o nici până acum. Astfel se bucură foarte mult și o respectă, chiar dacă ea poate nu știe aceste lucruri.

Este perfectă pentru el și frumoasă, iar uneori chiar se gândește dacă ar putea altcineva să pun ochii pe ea. 

“Bag mâna în foc că nu m-ar înșela. În 15 ani nu m-a înșela niciodată. Bag și mâna și capul și ce vrei. De asta sunt sigur. Asta mă bucură foarte mult. Are respectul meu enorm. Nu știu dacă știe ea. Chiar e perfectă și frumoasă.

Acum mi-e și frică prin sat pe acolo că aleargă toți pe ea. Italienii toți o claxonează, se duc la sală doar s-o vadă pe ea.”, a mai spus luptătorul.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect- stirilekanald.ro

Tolea Ciumac
Tolea Ciumac[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Afacerea pe care a avut-o soția lui Ionuț Lupescu. Ce spune campionul despre blaturile de tort făcute de partenera lui de viață. „Este o artistă.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies