Ce lucruri a învățat Carmen Tănase de la cel mai important bărbat din viața ei, tatăl său. Lecțiile de la care nu se abate niciodată. „Practic bărbatul vieții mele a fost tata.”

Ce lucruri a învățat Carmen Tănase de la cel mai important bărbat din viața ei, tatăl său. Lecțiile de la care nu se abate niciodată. „Practic bărbatul vieții mele a fost tata.”
Ce lucruri a învățat Carmen Tănase de la cel mai important bărbat din viața ei, tatăl său. Lecțiile de la care nu se abate niciodată. „Practic bărbatul vieții mele a fost tata.”

Carmen Tănase a vorbit despre lucrurile învățate de la tatăl ei.

Carmen Tănase are o frumoasă carieră pe scena teatrului, iar acest lucru îi este datorat și tatălui ei, deoarece a învățat nenumărate lecții.

Care sunt lucrurile pe care Carmen Tănase le-a învățat de la tatăl ei

Citește și: „Eu am vrut să fac un copil și nu am vrut să mă căsătoresc. Am vrut să fiu un om liber.” Carmen Tănase, dezvăluiri despre momentul în care a adus pe lume un copil, fără să fie căsătorită

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „ Am plâns. A fost cel mai fericit moment!” Carmen Tănase, despre momentul în care și-a adus copilul pe lume. Actrița a povestit despre evenimentul emoționant

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Carmen Tănase a povestit, în cadrul unui interviu pentru Rețeaua de idoli, care sunt lucrurile cele mai importante învățate de tatăl ei și motivul pentru care a fost bărbatul vieții sale.

Îi datorează tot ce știe azi și nu s-a abătut niciodată de la ce a învățat. A îmbrățișat disclipina și nu i-a lipsit niciodată din carieră.

„Tatăl meu era cel mai extraordinar bărbat care a existat pe pământul acesta. Și frumos, și deștept, cu umor, cu orice, practic  bărbatul vieții mele a fost tata. Corecțiile de la tata le-am luat, dar de fiecare dată pe drept și nu m-am supărat niciodată.

Și dacă știu și am niște principii învățate din copilărie și cu care voi muri sunt principiile învățate de la tata, de la care nu abdic pentru nimic în lume. Sigur, au fost și câteva pe care le-am încălcat și n-am avut încotro. Disciplină, în primul rând, la muncă, pentru că el zicea „talentul știi cum zboară? Și nu mai ai ce să mai faci cu el dacă nu ești disciplinată, ceas, dacă nu e armată pentru tine, n-ai făcut nimic.”,
a spus Carmen Tănase.

Ce reproș a primit Carmen Tănase din partea fiului ei

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar dacă întreaga ei carieră este bazată pe disciplină și niciodată nu a făcut vreun pas greșit în asta, a primit, cu toate acestea, un reproș din partea fiului ei, care i-a spus că acasă este contrarul a tot ceea ce afișează pe scenă și că nu dispune de aceeași ordine și în viața ei personală. „Și acum am fost foarte surprinsă într-o zi pentru că fiul meu mi-a reproșat ceva și mi-a zis: „de ce, pe cât ești tu de soldat în profesia ta, pe atât ești de zăbăugă în casă.

De ce nu ești și în casă așa?”, a mai povestit Carmen Tănase.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Îmi propun doar atât. Nu-mi fac planuri, nu-mi trasez obiective.” Carmen Tănase, despre ceea ce își dorește de la 2024. Actrița a dezvăluit tradiția pe care o respectă în seara de Revelion

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies