Ce lucruri trece cu vederea Mihaela Rădulescu într-o relație? „Nu mai am deloc porniri de a căuta în telefonul cuiva sau de a-l scotoci prin buzunare!”

Ce lucruri trece cu vederea Mihaela Rădulescu într-o relație? „Nu mai am deloc porniri de a căuta în telefonul cuiva sau de a-l scotoci prin buzunare!”
Ce lucruri trece cu vederea Mihaela Rădulescu într-o relație? „Nu mai am deloc porniri de a căuta în telefonul cuiva sau de a-l scotoci prin buzunare!”

Vedeta nu mai este o persoană geloasă și posesivă.

Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și se pare că relația lor este una frumoasă, bazată pe iubire, respect și încredere, chiar dacă este o relație la distanță. Vedeta locuiește la Monaco, alături de fiul său, iar iubitul său parașutist petrece mult timp prin Austria și Elveția, reușind totodată să se vadă cât de des este posibil.

Cum s-a vindecat Mihaela Rădulescu de gelozie?

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre fiul său: „Nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. Nu seamănă cu mine, este un pic mai mucalit.”

Ce lucruri trece cu vederea Mihaela Rădulescu într-o relație?
Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Mihaela Rădulescu nu suportă să vadă bărbați în șlapi! „Nu reușesc să mă obișnuiesc cu degetele de la picioare ale bărbaților în șlapi sau sandale. Trebuie să ai niște degete foarte frumoase.”

În cadrul unei emisiuni la radio, vedeta a dezvăluit că a renunțat la gelozia și posesivitatea din tinerețe. Mihaela Rădulescu se declară o iubită relaxată, care îi acordă partenerului mai mult spațiu, mai ales că este implicată într-o relație la distanță.

Nu mai am deloc porniri de a căuta în telefonul cuiva sau de a-l scotoci prin buzunare. Făceam asta în tinerețe și mi se părea că acolo e secretul fericirii. Secretul fericirii e să nu cauți și să simți. Dacă ceva se întâmplă și iubești și îți pasă, vei simți. Nu trebuie să fii și detectiv pentru asta. Acum sunt o femeie mult mai puțin posesivă, mult mai puțin geloasă, mult mai puțin enervantă din punctul ăsta de vedere.

Cred că pe undeva îmi e și mie mai bine și e și mult mai bine pentru relația în sine, mai ales într-o relație la distanță. O relație la distanță este cu totul altă poveste și întâmplător, mai am puțin și devin expert în relații la distanță de când m-am mutat din România, că așa s-a nimerit. E o altă ecuație, trebuie să o înveți din mers. Nu poți nici să suni la 2 noaptea, nici să faci facetime la 5 dimineața, ca să vezi dacă este sau nu singur în pat.
Trebuie să înveți să ai încredere pur și simplu.
”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Ce lucruri trece cu vederea Mihaela Rădulescu într-o relație?
Mihaela Rădulescu și iubitul său [Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce părere are sportivul Marian Drăgulescu despre faptul că actualul soț al Larisei Drăgulescu i-a preluat numele? „Dacă asta este plăcerea ei!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies