Ce mai face Prinţesa Kosem, actriţa de origine română şi când ar putea reveni în România?

Ce mai face Prinţesa Kosem, actriţa de origine română şi când ar putea reveni în România?
Ce mai face Prinţesa Kosem, actriţa de origine română şi când ar putea reveni în România?

Dezvaluiri in premiera ale actritei care i-a dat viata personajului din primul sezon al serialului “Kosem”.

Anastasia Tsilimpiou, frumoasa actrita de origine romana, cea care a interpretat-o pe Printesa Kosem, in primul sezon, in serialul omonim difuzat la Kanal D, a dezvaluit in premiera cum a fost vazuta interpretarea personajului sau de catre Nurgul Yesilcay, faimoasa actrita care ii da viata sultanei Kosem in cel de-al doilea sezon.

“M-am reintalnit recent cu Nurgul si mi-a spus ca am facut o treaba extraordinara intrepretand-o pe printesa Kosem si ca i-a facut o extraordinara placere sa lucreze alaturi de mine.

Acest lucru m-a facut sa fiu foarte mandra de munca mea si mi-a dat putere”, a spus vedeta. 

De asemenea, Anastasia Tsilimpiou a povestit ce planuri are pentru viitorul apropiat si cand are de gand sa revina in Romania, tara natala a tatalui sau, pe care a vizitat-o recent.
“In ceea ce priveste activitatea mea de acum, pot spune ca lucrurile curg si merg de la sine; am cateva proiecte personale si am in plan cateva auditii.

Cu siguranta in viitorul apropiat vor veni ofertele pentru noi roluri in productii de succes. Cat despre viata mea personala, nu am prea multe de spus. Sunt fericita, ma simt pe val si dornica sa invat zilnic lucruri noi. Astept cu mare nerabdare reintoarcerea, cat de curand, in Romania. Mi-a placut enorm!”, a continuat Anastasia.

Anastasia Tsilipiou, cea care i-a dat viata printesei Kosem in copilarie si pe care telespectatorii au putut-o urmari in primul sezon al serialului Kosem, difuzat la Kanal D, a fost recent in Romania la inceputul acestui an.

Nu multi stiu ca actrita are origini romanesti, tatal fetei fiind roman, fiind plecat in Grecia la inceputul anilor ’90.
 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Sultana Kosem”, actrita Nurgul Yeşilçay si-a deschis magazin de genti! O geanta, marca Nurgul, costa in jur de 700 Euro

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies