Ce mamă frumoasă are Andreea de la Puterea dragostei! Seamănă ca două picături de apă

Ce mamă frumoasă are Andreea de la Puterea dragostei! Seamănă ca două picături de apă
Ce mamă frumoasă are Andreea de la Puterea dragostei! Seamănă ca două picături de apă

Andreea de la Puterea dragostei seamănă perfect cu mama sa.

Andreea Pirui este una dintre cele mai îndrăgite concurente din casa „Puterea dragostei”, iar în ultimele săptămâni, ea a reușit să fie de mai multe ori preferata publicului.

Concurenta care și-a dorit să formeze un cuplu cu Livian a reușit să surprindă pe toată lumea după ce a postat o fotografie alături de mama sa. Cele două au aceleași trăsături și au aceeași culoare a părului.

Andreea de la Puterea dragostei seamănă extrem de bine cu mama sa. Cele două au o relație extrem de apropiată și de fiecare dată când trece printr-un moment greu, Andreea apelează la doamna Claudia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

Citeste si: Jador, adevărul despre relația cu fosta lui iubită: „Într-adevăr, este...”

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei și-a șocat fanii! Cum arată, cu adevărat, picioarele ei

Andreea seamănă foarte mult și cu sora ei

De altfel, și în gală, Andreea a dovedit că are o relație specială cu familia sa, iar sora sa a intervenit pentru a-i oferi niște sfaturi.

Colegii Andreei au observat că și sora sa îi seamănă foarte mult. Aceasta este și cea care a făcut-o pe Andreea mătușă și pe mama lor bunică, iar această ipostază îi priește din plin doamnei Claudia.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies