„Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?!” George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil

„Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?!” George  Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil
„Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?!” George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil

De-a lungul anilor, George Burcea și Andreea Bălan sunt implicați într-un scandal de proporții care pare să nu se încheie.

În prezent, ei trec printr-un nou episod tumultuos. Andreea Bălan a venit cu acuzații după ce actorul a obținut o ordonanță președințială. În replică, George Burcea a răspuns acuzațiilor și consideră că nu au fundament.

Citește și: „Trebuie să ai bani buni.” Viviana Sposub și George Burcea, mai fericiți ca niciodată. Cei doi au făcut un pas important în relație

 George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan
George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan

Ca urmare a obținerii unei ordonanțe președințiale, Burcea a avut câștig de cauză într-un timp scurt, de mai puțin de 30 de zile. Potrivit hotărârii judecătorilor, Andreea Bălan este obligată să răspundă la apelurile fostului ei soț de cel puțin trei ori pe săptămână. Informațiile au provocat o reacție puternică din partea artistei, care a exprimat furia față de fostul său soț în urma acestor detalii.

Andreea Bălan a afirmat că George Burcea nu a respectat programul de vizită stabilit, care presupunea că fetițele ar fi trebuit să petreacă două weekend-uri pe lună la el. De asemenea, a acuzat că acesta nu a plătit pensia alimentară pentru fetele lor timp de patru luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În urma unui val de acuzații și insulte, George Burcea a ales să răspundă prin oferirea unor explicații detaliate. Actorul a abordat fiecare subiect în parte și și-a împărtășit perspectiva asupra situației. În primul rând, a explicat motivele care l-au determinat să solicite obținerea unei ordonanțe președințiale.

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină.

Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații. La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații.
Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine.
Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles”, a
scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.

 George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan
George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

George Burcea a venit în țara pentru copiii lui

El a explicat că s-a întors în țară exclusiv pentru a putea petrece mai mult timp cu fiicele lui și pentru a se implica în viața lor.

 Pentru a asigura un mediu potrivit pentru ele, a decis să se mute într-o locuință mai mare. Deoarece este implicat într-un proces de mutare în această perioadă, nu a putut să le ia pe fetițe să doarmă la el, dar susține că a petrecut momente de calitate alături de ele pe durata zilei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede. Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore? Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat??? Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să “demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o să îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui”, a spus George Burcea.

 George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan
George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt fericită ”Viviana Sposub, decisă să plece din România. Destinația în care este hotărâtă să meargă

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Avantajele și dezavantajele divorțului la notariat. „Divorțul la notar durează o lună, o lună și jumătate și dacă e vorba de un divorț să zicem fără minor.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies