Ce mănâncă Anna Lesko de arată atât de bine! Vedeta a mărturisit totul

Ce mănâncă Anna Lesko de arată atât de bine! Vedeta a mărturisit totul
Ce mănâncă Anna Lesko de arată atât de bine! Vedeta a mărturisit totul

Una dintre cele mai hot artiste din România, Anna Lesko, i-a zăpăcit pe bărbaţi, dar şi...pe femei! Cântăreaţa a mărturisit ce mănâncă de arată atât de bine.

E celebră şi super sexy! Anna Lesko întotdeauna îşi uimeşte prietenii de pe reţelele de socializare, cu poze incendiare, îmbrăcată sumar. Dar te-a gândit vreodată ce face Anna Lesko de arată atât de bine? Răspunsul îl dă chiar artista!

Vedeta a mărturisit că ţine o dietă de două ori pe an, la fel cum face şi Beyonce. Artista îşi detoxifică organismul cu ajutorul unor ingrediente naturale pe care le consumă între 7 şi 10 zile, scrie Clicksanatate.

”E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficăţelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimbir după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5.  Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp.

Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ţi se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beţi cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit şapte kilograme, una patru kilograme. Nu aveţi voie să beţi apă sau să ciuguliţi, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu seminţe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beţi această limonadă”, este mărturisirea artistei.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cât de mult a slăbit Ozana Barabancea! Îşi face cumpărăturile în stradă, pe trotuar! Imagini paparazzi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies