Ce mănâncă David Popovici după antrenament? „Este important să mănânci imediat după ce ai depus efort intens! Eu beau foarte mult lapte!”

Ce mănâncă David Popovici după antrenament? „Este important să mănânci imediat după ce ai depus efort intens! Eu beau foarte mult lapte!”
Ce mănâncă David Popovici după antrenament? „Este important să mănânci imediat după ce ai depus efort intens! Eu beau foarte mult lapte!”

Sportivul a dezvăluit care este mâncarea sa preferată după un antrenament intens.

David Popovici este unul dintre tinerii de succes de la noi din țară, cunoscut publicului larg pentru performanțele sale în lumea sportului. Înotătorul a devenit cunoscut la nivel mondial, după ce a avut performanțe de-a dreptul spectaculoase în cadrul concursurilor la care a participat. Astfel, David Popovici a devenit rapid un exemplu pentru tinerii din România, care îl admiră pentru perseverența sa, talentul și munca pe care o depune zilnic pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Pe lângă antrenamentele intense, David Popovici este foarte atent și la alimentație, alegând să consume doar alimente bio, care să îi ofere vitaminele și mineralele necesare pentru a-și duce la bun sfârșit antrenamentele.

Invitat în cadrul unui interviu cu Dragoș Pătraru, sportivul a dezvăluit care este mâncarea sa preferată după un antrenament intens.

Care este mâncarea preferată a lui David Popovici după antrenament?

Citește și: „De când sunt mic am avut întotdeauna frigiderul verde. Mâncarea are un efect și asupra minții, dar și asupra corpului.” Ce mănâncă David Popovici pentru a se menține în formă

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce mănâncă David Popovici după antrenament?
David Popovici[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu te duci ca la ștrand”. David Popovici, criticat dur de un cunoscut prezentator TV din România

După un antrenament intens, înotătorul se răsfață cu un sandviș delicios și consistent, alcătuit din alimente sănătoase, bio, care îi oferă atât proteină animală, cât și vitamine. Mai mult decât atât, David Popovici a declarat că îi place mult să consume lapte, pe care îl combină cu alte ingrediente.

Ce-mi place cel mai mult să mănânc? Ce mă face pe mine cel mai fericit într-un moment când o simt că aș avea nevoie de chestia aia, după antrenament, mănânc un sandviș.

Absolut simplu, cu pâine integrală, unt, cașcaval bio, o șuncă din porc de mangalița, pentru că vreau să mănânc proteină animală, dar mi-o aleg atent. Și niște lapte. Eu beau foarte mult lapte. Lapte în care mai pun scorțișoară, ovăz și miere. Cumva după un antrenament în care știu că am muncit foarte mult, imediat după antrenament, pentru că este important să mănânci imediat după ce ai depus efort intens, aia este mâncarea mea preferată, în momentul în care mă simt cel mai bine
.”, a declarat David Popovici.

Ce mănâncă David Popovici după antrenament?
David Popovici[Sursa foto: Instagram]
  



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce face Carmen de la Sălciua atunci când se întoarce dimineața de la evenimente! „Am avut și am fluctuații în care mă îngraș! În funcție de programul haotic pe care îl am.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies