Jean de la Craiova a vorbit despre ce anume mănâncă într-o zi și cum își dorește să se mențină în formă.
Jean de la Craiova, cunoscutul și îndrăgitul artist, are o carieră de succes și este mereu în lumina reflectoarelor. Cum un muzician trebuie să aibă grijă de fiecare dată la felul în care arată și cum se prezintă în fața publicului, artistul a vorbit, în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, despre cum arată o zi din viața lui și ce anume mănâncă.
Artistul a povestit și mai multe întâmplări din școala generală, pe care a făcut-o cu Adriana Bahmuteanu, iar atunci îi fura sendvișurile din ghiozdan. Acesta mănâncă dimineața ovăz, la prânz o banană, iar atunci când mănâncă anumite tipuri de alimente, are grijă să facă totul cu măsură. Jean a mărturisit că mănâncă foarte rar carne și că i se pare foarte bun meniul pe care și l-a făcut deja.
“Am un altfel de meniu. Ovăz. E mișto. Vreau să mă subțiez, să mă fac un fel de creion. Atunci mă apuc de carne (nr. după 500 de ani). Ba da mănânc, dar rar. La prânz mănânc o banană. Mai mănânc, dar nu așa. Când eram mic, mâncam și de pe jos. Mai furam mâncarea din ghiozdanul lui Bahmuțeanu, că venea cu sendvișuri. Am făcut generala împreună. Avea niște sendvișuri frumoase, cu două felii de pâine, ce risipă.
Nu punea pe una, îi punea parizer. Erau frumoase, nu era toast atunci.”, a spus Jean de la Craiova.
Jean de la Craiova a povestit, acum ceva timp, în cadrul unui alt interviu, despre cum se descurcă el în bucătărie, mai ales că a participat și la un show culinar. Acesta spune că are momente în care chiar își dorește să-și surprindă soția, chiar dacă de multe ori atunci când intră în bucătărie nu știe exact cum să reacționeze. Se amuză mereu de cele întâmplate, iar atunci când nu îi iese totul cum și-ar dori, îi oferă soției sale locul la gătit.