Ce măsuri de protecție a luat soțul prezentatoarei Mirela Vaida după ce aceasta a fost la un pas de moarte? Mărturisiri incredibile!

mirela vaida atacata
Ce măsuri de protecție a luat soțul prezentatoarei Mirela Vaida după ce aceasta a fost la un pas de moarte? Mărturisiri incredibile!

Mirela Vaida a fost la un pas de moarte zilele trecute, după ce o femeie dezbrăcată a încercat să o lovească în platoul emisiunii sale.

Prezentatoarea Mirela Vaida a trecut printr-un moment extrem de dificil, după ce o femeie a intrat în platoul emisiunii pe care o moderează cu un bolovan și a încercat să o lovească în zona capului.

Vedeta Antena 1 a izbucnit în lacrimi imediat după episodul sinistru prin care a trecut în fața a milioane de telespectatori. Soțul vedetei nu o scapă din ochi pe Mirela Vaida și în fiecare dimineață, acesta o conduce până în fața ușii platoului de televiziune pentru a se asigura că este în siguranță.

Citeste si: Ce legătură există între femeia care a vrut să o omoare pe Mirela Vaida și cuplul Vulpița-Viorel?!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mirela Vaida: Eu doar vreau să-mi apăr viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut!”

mirela vaida atacata

Mirela Vaida a transmis un mesaj dur, printre lacrimi, prin care îi îndeamnă pe cei de acasă să nu confunde rolul prezentatorului cu subiectele din grila emisiunii. Aceasta a adăugat că se teme pentru viața ei și că a trecut prin momente extrem de dificile după episodul tentativei de omor.

Citeste si: Ce nu s-a văzut în spatele camerelor după ce Mirela Vaida a fost atacată

„Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii.(...) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități. Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni.

Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut.”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies