Ce meniu consumă Cristiano Ronaldo zilnic. Are 6 mese în fiecare zi

Ce meniu consumă Cristiano Ronaldo zilnic. Are 6 mese în fiecare zi
Ce meniu consumă Cristiano Ronaldo zilnic. Are 6 mese în fiecare zi

Cristiano Ronaldo este într-o formă fizică de invidiat. Meniul portughezului conține 6 mese zilnice, dar și foarte multe ore în sala de forță.

La 35 de ani, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, dar și un exemplu demn de urmat atunci când vine vorba despre forma sa fizică. Toată lumea știe că vedeta lui Juventus are un plan alimentar de la care nu se abate în nicio zi. 

Cristiano Ronaldo, meniu de 3.200 de calorii pe zi

În general, sportivii au un corp bine definit și sunt invidiați pentru forma fizică pe care o afișează.

Cristiano Ronaldo este însă, de departe, fotbalistul care se poate mândri, chiar și la 35 de ani, cu un corp perfect. Acesta nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala abdomenul conturat în cele mai mici detalii. 

Bineînțeles că pentru a obține toți acei mușchi perfecți, este nevoie de un efort supraomenesc. Este știut faptul că Ronaldo face în fiecare zi cel puțin 1.000 de abdomene, pe lângă toate celelalte exerciții de forță și cardio. Toate astea, separat de antrenamentele cu mingea pe care le face împreună cu colegii săi de la Juventus. 

Cu toate acestea, secretul portughezului nu stă numai în sala de forță. Alimentația joacă un rol extrem de important în viața zilnică a starului de la Juventus. Acesta are un meniu care îi aduce în corp 3.200 de calorii în fiecare zi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acum, că ați aflat câte calorii consumă Ronaldo zilnic, trebuie să știți și ce anume mănâncă pentru a fi în formă.

Nu vă imaginați că aceste calorii provin de la orice fel de alimente. Portughezul are un regim alimentar strict, în care nu își fac loc dulciurile, prăjelile sau produsele de tip fast-food. 

Ce mănâncă Ronaldo în fiecare zi

Doar nu credeați că abdomenul de fier al lui Ronaldo se menține cu chipsuri și sucuri acidulate, nu? Ar fi fost prea frumos să fie adevărat.

Din meniul zilnic al portughezului nu lipsește peștele. De asemenea, acesta consumă în fiecare zi avocado, dar și cât mai multe salate. Fără sosuri, bineînțeles!

Ronaldo are 6 mese pe zi și nu sare niciodată peste micul dejun. Dimineața, acesta mănâncă iaurt grecesc, cu cât mai puțină grăsime, șuncă și mozzarella. La prânz, portughezul preferă carnea de pui, care este bogată în proteine, fără de care masa musculară nu poate fi obținută.

Puiul are și puține calorii, deci reprezintă varianta ideală. Întotdeauna acesta este consumat alături de o salată de legume. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După alte câteva ore, Ronaldo servește încă o masă cu ton, măsline, ouă și roșii. Gustarea este reprezentată de un toast de avocado, dar și de câteva fructe proaspete. Seara, portughezul consumă pește proaspăt cu salată și ultima masă, a șasea, este alcătuită din friptură și calamari. 

La toate acestea, se adaugă cel puțin 8 ore de somn în fiecare noapte. Dacă vă doriți să încercați și dumneavoastră meniul lui Ronaldo, țineți cont de faptul că acesta face extrem de mult sport, în fiecare zi.

De aceea își și permite să mânânce atât de multe calorii. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies