Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Un artist celebru, iubit și cunoscut de o țară întreagă. Dar cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

medana oprea
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare:

Este cunoscut deja faptul că Medana îl susține necondiționat pe Alin Oprea, indiferent de diverși factori externi, apăruți de-a lungul timpului.

Medana și Alin Oprea formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, iar cei doi și-au găsit liniștea unul lângă celălalt, în ciuda discuțiilor apărute în presă, în mediul online sau pe micile ecrane. În urmă cu doar câteva zile, Medana Oprea și-a arătat susținerea și iubirea față de Alin Oprea, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, la fotografia de profil.

Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare

Citește și: VIDEO Medana Oprea, despre cea mai mare durere cu care partenerul ei de viață, Alin Oprea, a crescut. „Am simțit că în momentul în care l-am întâlnit pe Alin, căutările mele au luat sfârșit.”

medana oprea facebook
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare:[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În cursul zilei de ieri, Medana Oprea a dezvăluit o părticică din textul redactat de aceasta, pentru romanul pe care îl scrie în prezent. Printre rânduri, regăsim și mențiuni adresate partenerului său, Alin Oprea, de iubire, susținere și nu numai.

" Cărări obscure se împleteau prin destinul vieții lui. Venim aici, să experimentăm viața. Unele dintre cele mai des întâlnite lecții de viață sunt acelea legate de divorț, legate de văduvie, legate de boală.

Însă unii au de trecut prin și mai multe provocări. La fel este și situația lui Alin Oprea. Un artist celebru, iubit și cunoscut de o țară întreagă. Dar cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent? Cine știe oare ce se află în sufletul lui? Te naști, și copil fiind ai impresia că toată lumea este la picioarele tale, pentru că în majoritatea situațiilor copiii sunt “centrul universului” în familia în care se nasc.
La el însă, nu a fost așa. El s-a născut și a știut că tatăl lui este decedat. Când merge la școală și învață să scrie și să citească, vede pe crucea “tatălui său” că acesta decedase cu 10 ani, înainte ca el să se nască. Începe să își pună semne de întrebare și când o întreabă pe mama lui, aceasta îi spune că groparul greșise anii când a scris pe cruce data, pentru că era beat și nu a mai modificat.
Vine totuși și momentul adevărului, când la vârsta de 33 de ani, află că el are un tată care este în viață. Între timp, își făcuse o familie, cel mai important lucru de pe pământ: FAMILIA! Propria lui familie, crezând că în sfârșit, a găsit drumul către fericire. Ajunsese un artist consacrat, pe culmile gloriei, care începuse o relație cu o fată de condiție modestă, pe care a văzut-o la unul dintre concertele sale.
Nimic ciudat până aici, pentru că acesta este firescul vieții. El ca artist, avea de unde alege, asta e o certitudine pentru toată lumea. Și totuși… a ales-o pe ea. “Iubire mare” sau nu, forțat de împrejurări sau nu, doar el știe. Cert este că ea rămăsese însărcinată pe nepusă masă, așa că a decis să o ia de nevastă. Totul în grafic, conform planului ei, sau al celui divin, nu știu, și nici nu cred că vom afla vreodată.
Cu toate astea, mama lui se rugase de el, chiar în noaptea nunții să nu se căsătorească cu ea, altfel toată viața lui va fi distrusă. Că îi va plăti pensie alimentară, să își vadă el de carieră și de viitorul care abia începea pentru el. Există un proverb: “cine nu ascultă de părinți, nici bine nu umblă.” Mare vorbă. Ajunge într-un punct al vieții lui, în anul 2018, în care realizează că visul unei familii, a fost o mare iluzie și o mare piesă de teatru, în care “nebunul” de pe masa de șah, fusese făcut șah-mat, la momentul aflării adevărului, pe care el nu îl credea posibil.

Se confruntă din nou cu minciuna, cu trădarea, cu infidelitatea, de parcă nu ar fi fost îndeajuns prin câte trecuse deja. În 2020, ajunge nu doar la divorț, ci și în stradă, ca un câine, scos afară tocmai de femeia în care el și-a pus toată încrederea, împreună cu copiii pe care el i-a divinizat și în care a investit tot ce avea. Mare șoc, mare nedreptate, mare abuz. Însă justiția divină își va face simțită prezența la momentul potrivit, nu decidem noi oamenii, dacă a procedat bine sau nu. Ajuns să fie renegat de propria lui familie, simte că a ajuns la capătul puterilor și că viața nu mai are nimic de oferit. Dar cum uneori Dumnezeu are simțului umorului, îi arată că se înșalăși viața lui ia o turnură absolut fabuloasă. De la omul rămas pe străzi, renegat de propriii lui copii, ajunge să fie iubit de o femeie, pentru care sufletul a contat mai mult decât latura materială, pentru că a înțeles la timp că Dumnezeu dă, dar poate și lua. O femeie care a văzut atâta durere și atâta tristețe în ochii unui bărbat, cu suflet de copil. Da! Și bărbații pot fi victime, atunci când buna credințăși dând dorința de iubire este necesitatea lor cea mai mare. Așa cum noi, femeile, cerem drepturi egale cu bărbații, la fel și ei pot fi victime ale unor situații pe care nimeni în lumea asta nu și le-ar putea imagina. Cu toate aceste drepturi egale, când vine vorba despre infidelități, parcă una e când bărbatul își pune pălăria pe cap și pleacă mai departe, și parca alta e femeia care alege să facă asta. Sigur, este alegerea ei, asumată, pentru că nimeni nu poate spune că ajunge în patul cuiva, din greșeală. “M-am împiedicat și am căzut direct în poziția caprei, la x-ulescu în pat”. Ideea e să merite trădarea. Când iei această decizie, e clar că iei în calcul și distrugerea unei familii, distrugerea unei imagini, a unor suflete, a ta și a celui pe care alegi să îl trădezi. Când cineva înșală, trebuie să înțeleagă/înțelegem că nu îl înșeli pe partener, te înșeli pe tine însuți. Îți sapi propria groapă cu mâna ta. Din păcate, din cauza lipsei experienței de viață, putem comite greșeli pe care să le conștientizăm doar la maturitate. Dar chiar și așa, măcar să conștientizam unde și când am greșit. Nu putem da cu piatra nici în cel infidel. Și știți de ce? Pentru că orice om are conștiință.

Citește și: Glumele Teodorei l-au scos din minți pe Antoni! „Taci!”. Aflați de la ce a pornit totul în noul episod din „Casa iubirii” de marți, 1 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...- stirilekanald.ro

Iar când ești doar tu cu tine, e imposibil să nu ai sentimente de vinovăție pentru greșelile comise. Viața dublă te termină psihic, fie că ești femeie, fie că ești bărbat. Toată viața ta și a celor dragi, este dată peste cap iar cel care înșală, ajunge să își trăiască propriul iad, devenind cel mai aspru judecător al său. Așa că noi, oamenii, să fim blânzi și să dăm dovadă de compasiune, pentru că lecțiile fiecăruia sunt diferite. Cred că cel mai dificil este să te ierți tu, pe tine însăți. După o astfel de poveste de viață, demnă de film, de parcă nu ar fi fost suficient toate prin câte a trecut, mai apare și suspiciunea că nu sunt copiii lui. Că nu este el tatăl acelor copii pe care i-a crescut și pentru care a muncit zi și noapte, numai el știe cu cât efort și cu câte sacrificii. Să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că o astfel de lovitură ar fi deja mult prea mult pentru el. Au fost atâtea cazuri în care testele de paternitate au distrus atâtea vieți și au năruit atâtea vise. Însă viața bate filmul, așa e lumea făcută. Cu toate astea, decide să le lase tot ce avea el, toată munca lui de o viață, și să o ia de la zero. Iar aici nu vorbim de mult sau de puțin. Fie că ai o colibă, fie că ai un palat, dreptul legal și moral trebuie respectat, altfel legea divină își pune amprenta pe cei care nu respectă legile universului. Umilit, trădat, dezamăgit de toți cei pe care i-a iubit: mamă, tată, soție, copii. Cu toate astea, viața dă cu tine de pământ încă odată, însă nu atât de tare încât să te rupă în bucăți. Dă cu tine de pământ doar pentru a te regenera, doar pentru a te face mai puternic, doar pentru a te pune pe drumul cel mai potrivit ție. Tot ce se poate obține cu bani, e floare la ureche. În viața asta, cele mai mari bucurii și valori reale, sunt oferite de ceea ce nu poate fi cumpărat cu bani: iubirea, sănătatea, fericirea, demnitatea, compasiunea. Ce deznodământ, ce poveste, ce lecție de viață. Când iubirea, credința și compasiunea te ghidează, Povestea eternei iubiri, poate dăinui în paginile unui roman care își lasă amprenta peste cei care știu că sunt aici, pentru a experimenta viața. Așa că să ne bucurăm de viață aici și acum! Eternitatea unei clipe poate fi simțită când inima omului iubit, bate pentru tine. Dragă viață, fii blândă, fii bună cu noi. Drumul către lumină, este al nostru, al tuturor. Namaste!", a fost mesajul postat de aceasta, pe contul său de Facebook.

medana si alin oprea
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare:[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Larisa Uță îl acuză pe Alin Oprea că nu este un tată mândru de copiii lui: „Tu dai în băiatul tău în ziua nunții și eu plâng toată noaptea.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sărbătoare mare pe 1 OCTOMBRIE 2024! Creștinii prăznuiesc Acoperământul Maicii Domnului. Ce nu ai voie să faci sub nicio formă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Celil Nalçakan, care dă viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de-a lungul celor două decenii de activitate! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies