Ce mesaj a transmis Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2, după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Ce mesaj a transmis Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2, după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România
Ce mesaj a transmis Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon sezonul 2, după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România

Elena Ionescu este câștigătorul Survivor România, iar Beatrice Olaru a ținut să-i transmită un mesaj!

Beatrice Olaru este câștigătoarea Exatlon sezonul doi. Beatrice Olaru a făcut parte din echipa Războinicilor de la Exatlon România, sezonul 2. Sportiva a fost câștigătoarea competiției. Ea a intrat în posesia marelui trofeu Exatlon și a luat un premiu de 100.000 de euro.

Acum, după ce Elena Ionescu a câștigat Survivor România 2020, Beatrice Olaru i-a transmis acesteia un mesaj.

”Felicitări! Așa cum spuneam și eu, puterea unei femei este nemărginită”, este mesajul lui Beatrice Olaru, câtigătoarea Exatlon sezonul 2, pentru Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România 2020.

Elena Ionescu, singura Faimoasă ajunsă în Finala Survivor România este castigatoarea Survivor Romania, fiind desemnată în urma voturilor telespectatorilor.

Citeste si: Gestul uluitor făcut de faimosul Ion Surdu la scurt timp după Exatlon! ”Imediat ce mi-au intrat banii în cont, i-am transferat copilului! Așa am simțit”! Detalii exclusive

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

După o ultimă ediție încărcată de emoții, susținuta de voturile celor de acasă, Elena Ionescu a devenit câștigătoarea Survivor România 2020, intrând în posesia premiul de 250.000 de lei și a trofeului atât de râvnit.

Citeste si: Elena Ionescu, în Finala Survivor România! Cum a ajuns în competiția din Republica Dominicană

Iată și momentul în care prezentatorul Survivor România anunță câștigătorul 

Cine este Beatrice Olaru și cum i s-a schimbat viața după câștigarea Exatlon sezonul 2

Beatrice Olaru are 30 de ani și este din Botoșani. De profesie antrenor de fitness, Betty, cum o alintă prietenii, a fost revelația show-ului Exatlon, acolo unde a participat în cel de-al doilea sezon.

Citeste si: Transformarea uluitoare a unei foste concurente de la Exatlon! Alex Nedelcu a spus despre Diana Kovacs ca este cea mai senzuala!

Dacă la început, puțini îi dădeau șanse de reușită în concurs, Războinica s-a impus în cele din urmă în finală și și-a adjudecat marele premiu. La scurt timp, după ce a câștigat Exatlon sezonul 2, Beatrice Olaru s-a căsătorit cu iubitul său.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies