Ce mesaj a transmis Iancu Sterp, după ce pe internet s-a discutat că el și partenera lui s-au despărțit. „Vă transmitem toate cele bune.”

Ce mesaj a transmis Iancu Sterp, după ce pe internet s-a discutat că el și partenera lui s-au despărțit. „Vă transmitem toate cele bune.”
Ce mesaj a transmis Iancu Sterp, după ce pe internet s-a discutat că el și partenera lui s-au despărțit. „Vă transmitem toate cele bune.”

Iancu Sterp a răspuns celor care au spus că s-ar fi despărțit de Denisa Coțolan.

Iancu Sterp, fiul cel mic al mamei Geta, este singurul dintre cei patru frați care încă nu a făcut nunta, însă acesta a pregătit în detaliu frumosul eveniment care va avea loc în viața lui. Cunoscuți pentru faptul că sunt o familie harnică și muncitoare, dar și dedicați și mereu aproape unul pentru celălalt, Iancu Sterp și-a găsit și el sufletul pereche, pe Denisa Coțolan, care a cerut-o în căsătorie chiar la finalul unui meci de box pe care l-a avut.

Aceea a fost clipa în care iubita lui, dar și familia tânărului au rămas cu gura căscată și nu aveau decât să le ureze celor doi toate gândurile bune. De curând, chiar și sora lui mai mare, Ileana Sterp, a fost în compania viitoarei cumnate, astfel că au căutat împreună rochia de mireasă pe care o va purta la evenimentul din această vară.

Ce a transmis Iancu Sterp celor care spun că s-a despărțit de Denisa Coțolan

Citește și: Iancu Sterp, prins în timp ce fura cireșe! Iubita sa, Denia Coțolan a filmat întregul moment: „Ne-am pus pe gard și am început să furăm cireșe, exact cum făceam când eram mici.”

Denisa Coțolan și Iancu Sterp
Denisa Coțolan și Iancu Sterp[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

În urmă cu scurt timp, Iancu a postat un videoclip pe Tik-Tok, cu care le răspundea urmăritorilor care au spus că el și Denisa s-au despărțit, după ce o filmare mai veche cu el în care vorbea despre o fostă parteneră a fost repostat pe rețelele de socializare. Acesta a ținut să transmită că atât el, cât și viitoarea lui soție, Denisa, cu care se afla în mașină în acel moment, sunt bine și sunt de nedespărțit, astfel că speră că nu vor ajunge la acel pas vreodată. 

“Pentru toți oamenii nedumeriți care cred că ne-am despărțit, ei bine, uitați-ne, suntem aici, încă împreună, rezistăm. Nu ne-am despărțit și nici nu ne vom despărți, eu cel puțin așa sper. Noi sperăm să nu ne despărțim niciodată. Sunt niște știri false care circulă pe internet, este o filmare cu mine de câțiva ani de când am avut eu altă relație și s-a încheiat. Despre relația aceea vorbeam și s-a postat acum de către cineva, Dar nu ne-am despărțit, nu vrem să ne despărțim și vă transmitem toate cele bune.”,
a spus Iancu Sterp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Denisa Coțolan și Iancu Sterp
Denisa Coțolan și Iancu Sterp[Sursa foto: Facebook]

@promovari__romania #iasi #foryuotiktok #galati #oradea♥️🇷🇴 #foryu #tiktokromânia #brasov🇷🇴 #romania🇷🇴 #constantamamaia #sighetumarmatiei🌆 #bucovinameafrumoasă❤️🌲🤝 #tiktokromania🇷🇴 #satumare #sighetumarm #romanian #timisoara_romania🇷🇴 #suceava #suceava #bucovina #cluj #sibiu ♬ Numai Iubirea- Pepe



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mama Geta, cu gândul la măritiș? Ce gânduri îi trec prin cap pentru nunta lui Iancu. „Nu știu când ne-om mărita amândouă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies