Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru ginerii ei. Ce lecții importante le-a oferit de fiecare dată copiilor săi. “Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat.”

Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru ginerii ei. Ce lecții importante le-a oferit de fiecare dată copiilor săi. “Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat.”
Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru ginerii ei. Ce lecții importante le-a oferit de fiecare dată copiilor săi. “Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat.”

Anamaria Prodan a vorbit despre mesajul pe care l-a transmis ginerilor și ziua în care a ajuns să fie mai cunoscută decât mama ei, artista Ionela Prodan.

Anamaria Prodan a făcut destăinuiri, în cadrul Hai la podcast cu Giani Kiriță, iar aceasta a transmis un mesaj, sincer ca de fiecare dată, pentru viitorii gineri, pe care a avut deja ocazia să-i cunoască. 

“Și ginerii m-au cunoscut. Ei m-au cunoscut așa, când au greșit. Astăzi mă iau în brațe când mă văd, înainte să ajungă la mine. Vin fugind. Ca s-a întâmplat...

Le-am explicat aceleași principii. Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat, nu ai cum. Eu sunt și femeie, și bărbat, eu pot să-mi cresc copilul și le-am dat tot ce a fost frumos. Dacă eu îți dau ție o floare și tu mi-o arunci fără apă în grădină, de ce ți-aș mai da-o? Ia-o încet pe drumul tău.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre ziua în care a ajuns mai cunoscută decât mama ei

Citește și: Este Anamaria Prodan o mamă dură? Ce spune Bebeto, fiul cel mic al impresarei, despre relația dintre ei.? ”Părinții tăi au fost mai duri cu tine, iar tu ne lași să facem orice.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri despre copilăria sa: „Am fost un copil foarte rebel! Eu eram Anamaria din Dăbuleni, șefa satului. Dacă trecea cineva și nu făcea ce trebuia, era jale pe vale.”

Impresara vorbit și despre momentele în care își dorea să ajungă mult mai cunoscută decât mama ei. A muncit de fiecare dată pentru a duce mai departe numele familiei și a mărturisit lecțiile importante pe care le-a oferit copiilor săi.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

“O să vezi tu cine ajung eu!” Și mă încruntam.

“Și o să ajung mai mare decât tine.” În ziua aceea în care am ajuns mai mare decât mama, a venit acasă plângând, m-a luat în brațe și a spus: “Astăzi, tu ai ajuns mai mare decât mine”. “Aoleu, dar ce-am făcut?” “M-am dus la piață și mi-a zis cineva: Uite-o pe mama Anamariei Prodan. Când am devenit mama ta, nu mai erai tu fata mea.” Am luptat așa de mult să pot să-mi fac mama mândră și să duc mai departe numele acestei familii.
Asta mi-am învățat copiii. Cât de mult munciți, nu contează. Înainte le spuneam: “nu vă gândiți acum, lucrați pentru viitor.” Acum m-am schimbat, mi-am cerut scuze și le-am spus: “mami, prin ce am trecut noi este de film. Lumea nu înțelege, lumea vede că ne certăm prin ziar. Lumea nu știe de procese pe la DNA, lucruri rele.”,
a mai spus impresara.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit de mașină prin care a trecut și cum i-a fost prevestită această cumpănă: “Nimeni nu știe cum am scăpat.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies