Ce mesaj emoționant a transmis soțul femeii care a fost găsită fără suflare în mașină. Cazul din Focșani este sfâșietor

Ce mesaj emoționant a transmis soțul femeii care a fost găsită fără suflare în mașină. Cazul din Focșani este sfâșietor
Ce mesaj emoționant a transmis soțul femeii care a fost găsită fără suflare în mașină. Cazul din Focșani este sfâșietor

O tragedie a lovit comunitatea din Focșani, unde o tânără în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă în propria mașină, chiar de către soțul ei.

Potrivit informațiilor preliminare, femeia s-ar fi sinucis.

Citește și: Mariana Cojocaru a vazut moartea cu ochii si a vorbit cu Dumnezeu! A fost in MOARTE CLINICA! „Viata pe pamant e suferinta, dincolo cand pleci, lucrurile stau cu totul altfel"

Ce mesaj emoționant a transmis soțul femeii care a fost găsită fără suflare în mașină

Femeia, care era căsătorită și mama a patru copii (trei fetițe și un băiat), deținea și un salon de înfrumusețare în Focșani.

Anunțul dispariției sale a fost făcut de către soțul ei, după care a fost descoperită pe bancheta mașinii.

„Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă.”, a scris bărbatul pe rețelele sociale după ce și-a găsit soția fără viață.

Descoperirea trupului femeii a fost într-o stare avansată de putrefacție, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

În prezent, nu există indicii de violență asupra corpului femeii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Autoritățile continuă cercetările în acest caz sub coordonarea unui procuror, dosarul fiind deschis pentru ucidere din culpă. Familia și comunitatea locală sunt profund afectate de această tragedie, iar autoritățile fac eforturi pentru a aduce mai multă claritate în caz.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focşani, a găsit-o pe soţia sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violenţă, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, a arătat sursa citată.

Soțul său a găsit-o decedată în mașină

Cercetările pentru a găsi femeia dispărută erau în curs de desfășurare, iar mașina ei a fost identificată într-o parcare duminică seara. Cu toate acestea, soțul ei, Dan, a făcut o descoperire șocantă atunci când s-a apropiat de vehicul și și-a găsit soția moartă pe bancheta din spate

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Medicii au determinat că decesul survenise cu ceva timp înainte de descoperire, și pe corpul femeii nu s-au găsit semne vizibile de violență.

„Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină.

Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia.”, a declarat un martor, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Astazi sarbatorim un mare sfant! Sute de romani ii poarta numele- Rugaciunea pe care trebuie sa o spui



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este femeia care a fost găsită fără suflare pe bancheta mașinii, în Focșani. Declarațiile martorilor sunt cutremurătoare

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies