Aceasta a povestit cu multă nostalgie, despre momentele petrecute alături de părinții săi, în zilele de sărbătoare.
Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, de la noi din țară, Andreea Marin, se bucură de succes pe plan profesional, cât și pe plan personal, având o fiică, pe nume Violeta. Cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu cum și-a petrecut aceasta sărbătorile, pe vremea când era doar un copil, dar și ce mesaj le-a transmis părinților săi, care s-au stins din viață.
Ce mesaj le-ar transmite Andreea Marin părinților dacă ar mai putea
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unui post TV, acolo unde a dat un interviu și a menționat câteva aspecte importante, legate atât de cariera sa, cât și despre viața personală. Astfel, printre acestea, Andreea Marin a rostit un mesaj pentru părinții săi, care nu se mai află printre noi, în prezent, pentru a le arăta mulțumirea pe care o are, pentru tot ce au făcut pentru ea.
“E foarte greu acest exercițiu… îmi dau lacrimile… și cred că tot ce aș vrea să știe ei este ce am spus și în rugile mele, să se înalțe și să nu mai aibă grija noastră, să nu stea ancorați în această grijă față de copiii lor, pe care i-au lăsat în urmă, pentru că suntem pe picioarele noastre acum și le mulțumesc pentru tot ce mi-au lăsat ca moștenire, pentru că… am de la fiecare dintre părinți mei, câte o comoară ce m-a ajutat să merg prin viață.” , a declarat Andreea Marin, în cadrul interviului acordat.
În plus, aceasta a povestit și cum arătau sărbătorile de Crăciun, în familia sa, pe vremea când era doar un copil, care se bucura de tot ce o înconjură.
“Am trăit într-o Moldovă, pentru că vin din lumea lui Creangă și dintr-o copilărie în care zăpada era până la streașina casei. N-am mai văzut ierni, exact ca în povești.
Citește și: Mesaje de Crăciun 2024: Sărbători binecuvântate alături de cei dragi- stirilekanald.ro
Iarna era atât de frumoasă, pentru că mama era cea care sfințea locul. Totul mirosea a mâncare bună, gătită acasă, găteam împreună, noi copiii mai mult ajutam, să zic așa, băgându-ne mânuțele în sărmăluțe, în aluat și așa mai departe, depinde de bunătățile ce se puneau la cale.
Am învățat ideea de surprize de mică, pentru că de fiecare dată de sărbători, fi că era Paște, fie că era Crăciun, casa era plină de mici surprize, deși, să nu uităm, eram pe vremea comunismului și nu aveam posibilitățile de astăzi. Surprizele însă nu trebuie să însemne mulți bani, ci mult suflet pus în fiecare bucurie pregătită pentru cei dragi.”, a adăugat aceasta.