Jamila a vorbit despre viața sa de dinainte să devină cunoscută.
Jamila, pe numele său real, Geanina Avram Staicu, este cunoscută publicului larg ca Jamila Cuisine, cea care a revoluționat industria gastronimiei din România, devenind unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri culinari de la noi din țară.
Astfel, Jamila este asociată cu rețelele sale ale celor mai gustoase preparate, fiind sursă de inspirație pentru numeroși tineri de la noi din țară, care se află la începutul interacțiunii lor cu bucătăria, dar și pentru gospodine iscusite care vor să afle trucuri și idei de gătit.
Cu toate acestea, deși a devenit cunoscută prin intermediul rețetelor sale gustoase, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Jamila înainte să își creeze o carieră prin prisma gătitului.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Jamila, despre meseria pe care a avut-o înainte să devină cunoscută
Jamila s-a apucat pentru prima dată de gătit în anul 2012, dintr-o joacă, dorindu-și să combine rețetele bunicii sale cu număratele condimente pe care i le aducea soacra ei din Maroc.
Invitată în cadrul emisiunii „Asta-i România”, difuzată pe Kanal D, cunoscuta vloggeriță a vorbit despre viața sa de dinainte să devină cunoscută. Jamila a mărturisit că studiile sale sunt într-un alt domeniu și că nu și-a imaginat niciodată că se va bucura de un asemenea succes în domeniul gastronomic.
„ Eu de meserie sunt inspector în relații internaționale, pentru că am terminat Studii Europene și Relații Internaționale la Universitatea din București. Mă gândeam că o să lucrez într-o corporație și că o să am un program din acela de la 9 la 17 și aceasta va fi viața mea. Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen. Am fost și noi șocați de succesul acesta, dar l-am văzut ca pe o oportunitate de a investi în continuare și asta am și făcut, am investit în continuare în noi .”, a spus Jamila în