Ce meserie avea Jamila înainte să se bucure de succesul în bucătărie: „Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen!”

Ce meserie avea Jamila înainte să se bucure de succesul în bucătărie: „Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen!”
Ce meserie avea Jamila înainte să se bucure de succesul în bucătărie: „Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen!”

Jamila a vorbit despre viața sa de dinainte să devină cunoscută.

Jamila, pe numele său real, Geanina Avram Staicu, este cunoscută publicului larg ca Jamila Cuisine, cea care a revoluționat industria gastronimiei din România, devenind unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri culinari de la noi din țară.

Astfel, Jamila este asociată cu rețelele sale ale celor mai gustoase preparate, fiind sursă de inspirație pentru numeroși tineri de la noi din țară, care se află la începutul interacțiunii lor cu bucătăria, dar și pentru gospodine iscusite care vor să afle trucuri și idei de gătit.

Cu toate acestea, deși a devenit cunoscută prin intermediul rețetelor sale gustoase, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Jamila înainte să își creeze o carieră prin prisma gătitului.

Citește și: „Dacă și-ar fi dorit liniște, ar fi tăcut.” Cum a reacționat Laura Laurențiu, după ce Jamila a făcut declarații în lacrimi, pe rețelele de socializare

Ce meserie avea Jamila înainte să se bucure de succesul în bucătărie
Jamila [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Eu am fost doar victima. Am asistat la un linșaj mediatic.” Jamila, prima reacție după ce a pierdut procesul legat de ecleruri, în fața Laurei Laurențiu

Jamila, despre meseria pe care a avut-o înainte să devină cunoscută

Ce meserie avea Jamila înainte să se bucure de succesul în bucătărie
Jamila [Sursa foto: Facebook]

Jamila s-a apucat pentru prima dată de gătit în anul 2012, dintr-o joacă, dorindu-și să combine rețetele bunicii sale cu număratele condimente pe care i le aducea soacra ei din Maroc. 

Invitată în cadrul emisiunii „Asta-i România”, difuzată pe Kanal D, cunoscuta vloggeriță a vorbit despre viața sa de dinainte să devină cunoscută. Jamila a mărturisit că studiile sale sunt într-un alt domeniu și că nu și-a imaginat niciodată că se va bucura de un asemenea succes în domeniul gastronomic.

Eu de meserie sunt inspector în relații internaționale, pentru că am terminat Studii Europene și Relații Internaționale la Universitatea din București. Mă gândeam că o să lucrez într-o corporație și că o să am un program din acela de la 9 la 17 și aceasta va fi viața mea. Nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen. Am fost și noi șocați de succesul acesta, dar l-am văzut ca pe o oportunitate de a investi în continuare și asta am și făcut, am investit în continuare în noi .”, a spus Jamila în

cadrul emisiunii moderate de Mihai Ghiță.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bunica Emilia, sfaturi pentru a pregăti macroul marinat! Cum prepară marinada, astfel încât să facă economie? „Dacă îl cumpărați de la magazinele de specialitate, costă destul de mult.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies