“Ce mic era Dominic!”. Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă

roxana buzoianu
Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă

În ciuda faptului că Simina Loica și Roxana Buzoiu nu au avut de la început o relație tocmai bună, se pare că aceasta a repostat o fotografie împreună cu fiul Siminei, Dominic.

Este cunoscut deja faptul că Simina Loica și Alex Zănoagă au avut împreună o căsnicie, în urma căreia a rezultat băiețelul lor frumos, pe nume Dominic. În ciuda faptului că cei doi au ales să pună capăt relației și Dominic să rămână alături de mama sa, Simina, Alex Zănoagă reușește să își vadă copilașul, ori de câte ori dorește.

alex zanoaga
Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Fiecare operație îl dă înapoi foarte tare.” Kamara traversează momente dificile. Cântărețul a devenit foarte grijuliu cu băiatul lui

Frumusețea celui mic a cucerit nenumărate persoane, printre care se numără și Roxana Buzoianu, cea care a participat la emisiunea „Puterea dragostei”, alături de  Simina Loica și Alex Zănoagă. În ciuda acestui fapt, cele două nu s-au înțeles prea bine în cadrul emisiunii, însă o poză postată pe contul Roxanei Buzoianu de Instagram, a contrazis acest aspect.

simina loica copil
Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: ”Nu ne vedem.” Irina Fodor, dezvăluiri despre cum se înțelege cu Gina Pistol. Ce relație au cele două, în spatele camerelor de filmat

 

Dominic, fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoaga a ajuns în brațele Roxanei Buzoiu

În urmă cu doar o zi, Roxana Buzoianu a repostat pe pagina sa de Instagram, mai exact la Story, o fotografie în care apărea alături de fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă, Dominic, fotografie realizată în urmă cu mai mult timp, la care

a atașat și un mesaj pentru cei doi.

Pe lângă faptul că Roxana Buzoianu le-a transmis celor doi un mesaj legat de fiul lor, Dominic, tatăl său, Alex Zănoaga, nu a întârziat să și răspundă la acesta, prin intermediul unei repostări a fotografiei și a mesajului, însă de această dată, pe pagina sa de Instagram, astfel ajungând în atenția multor persoane care îl urmăresc atât pe Alex Zănoagă, cât și pe Roxana Buzoianu.

„Ce mic era Dominic. Să vă trăiască și să vă bucurați de el și de toate momentele frumoase pe care le veți avea alături de el.”,  le- a transmis Roxana Buzoiu pe pagina sa de Instagram.

„Mulțumim”,  a fost mesajul lui Alex Zănoagă, în momentul în care a repostat fotografia acesteia.

roxana buzoianu poza cu dominic
Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Carmen de la Sălciua pregătește oare vestea cea mare?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies