Ce modele de pantofi eleganți poți purta primăvara aceasta la birou?

Ce modele de pantofi eleganți poți purta primăvara aceasta la birou?
Ce modele de pantofi eleganți poți purta primăvara aceasta la birou?

Îți place să porți tocuri, însă te gândești cu groază la durerea pe care o vei simți la finalul zilei?

Din fericire, dacă alegi pantofi realizați din piele naturală, nu vei întâmpina neplăceri.

În cele ce urmează, vrem să îți recomandăm câteva modele de pantofi eleganti dama de la Marelbo. Acest producător din inima Bucovinei realizează numai încălțăminte din piele naturală, pe care o comercializează prin intermediul celor peste 50 de magazine din marile orașe ale țării și în magazinul online marelbo.com. Indiferent de unde alegi să cumperi încălțămintea, te vei bucura de prețuri excelente, de producător.

 

În primul rând, îți reamintim importanța pantofilor nude în garderoba ta. Pantofii nude, indiferent de stilul lor, sunt versatili și pot fi integrați cu succes în orice fel de ținută. Dacă nu vrei să pui accent pe încălțăminte, atunci astfel de pantofi ar trebui să alegi. În acest sens, îți prezentăm o superbă pereche de Pantofi eleganti dama 1261 nude. Așa cum poți observa,

au un design clasic, astfel că se vor potrivi la orice tip de ținută. Îi poți purta atât la birou, dar și la diverse evenimente de zi. Sunt fabricați din piele naturală netedă și au un toc de 9,5 cm.

 

 

Dacă ești obișnuită să porți tocuri foarte des, atunci suntem siguri că poți alege cu încredere o pereche cu tocul subțire. Astfel, îți recomandăm acești Pantofi eleganti dama 1289 negru. Deși au un toc destul de înalt, de 10,5 cm, îți garantăm că sunt comozi, datorită design-ului și faptului că sunt confecționați din piele naturală. Pantofii din piele naturală permit piciorului să stea comod chiar dacă se umflă de-a lungul zilei, datorită flexibilității pielii.

 

 

De când nu ai mai purtat o pereche de pantofi din piele lăcuită? Acest tip de încălțăminte atrage atenția și poate reprezenta piesa de rezistență a ținutei tale. Pentru ținutele elegante de zi cu zi și de ce nu, poate chiar și pentru ocazii speciale, îți recomandăm această pereche de Pantofi eleganti dama 1291 lac negru. Pantofii prezintă un toc evazat și destul de gros, care îți oferă stabilitate și confort de-a lungul întregii zile. Poți purta acești pantofi de dimineață până seara fără să te doară picioarele.

 

 

Nu în ultimul rând, vrem să îți prezentăm și o pereche de pantofi foarte comodă, pe care oricine o poate purta. Este vorba despre acești Pantofi eleganti/casual dama 1290 negru antilopa. Așa cum poți observa și din imagine, au un toc foarte mic, de 3 cm, ceea ce înseamnă că vor fi confortabili pe parcursul zilei. Sunt ușor de asortat și suntem siguri că vor deveni pantofii pe care îi vei purta cel mai des primăvara aceasta.

 

 

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre și vrei să comanzi una dintre aceste perechi de pantofi, intră pe site-ul Marelbo. De asemenea, poți merge în magazinul Marelbo din orașul tău pentru a proba modelele dorite și pentru a descoperi și alte produse superbe.

Foto: marelbo.com



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

4 beneficii ale albirii dentare

Moneda cu chipul lui Cristiano Ronaldo! Portugalia va lansa moneda de 7 euro cu chipul fotbalistului | Foto

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies