Ce muzică ascultă Maria Dragomiroiu. De ce nu-și ascultă piesele pe care le cântă: „Decât să mă deprim, mai bine nu.”

Ce muzică ascultă Maria Dragomiroiu. De ce nu-și ascultă piesele pe care le cântă: „Decât să mă deprim, mai bine nu.”
Ce muzică ascultă Maria Dragomiroiu. De ce nu-și ascultă piesele pe care le cântă: „Decât să mă deprim, mai bine nu.”

Maria Dragomiroiu a dezvăluit muzica pe care o ascultă și motivul pentru care nu își pune propriul repertoriu.

Maria Dragomiroiu, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, cu decenii de activitate în spate și cu zeci de melodii cu care încântă publicul, este o adevărată apariție de fiecare dată când urcă pe scenă și încântă pe toată lumea prin repertoriul său vast. Este cunoscută pentru modestia de care dă dovadă și pentru sinceritate și delicatețea cu care tratează anumite situații din viața ei sau povestește anumite lucruri.

De ce nu își ascultă Maria Dragomiroiu propriile melodii

Citește și: Mesajul pe care l-a transmis Maria Dragomiroiu în ziua de Rusalii. De cine și-a amintit artista. „Sunt în sufletul meu pentru totdeauna.”

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Care este cea mai mare frică a Mariei Dragomiroiu? „Mi s-a întâmplat de multe ori și nimeni nu a știut. Sunt un om foarte sensibil.”

Învitată  în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, îndrăgita interpretă de muzică populară a fost întrebată ce muzică ascultă și de ce nu își ascultă muzica pe care o cântă. Artista a spus că atunci când face acest lucru, își găsește doar greșeli, iar decât să se deprime prin asta, mai bine merge spre alte melodii. Îi face plăcere să asculte muzică liniștitoare, simfonică, asemenea celor din cabinetele medicale, însă este la curent și cu melodiile din zilele noastre, deoarece îi place să știe de fiecare dată ce se întâmplă în jurul

său. Spune că muzică buna, care apare la momentul potrivit, poate să scoată omul din foarte multe stări și chiar depresie.  „Nu mă ascult pe mine. Când mă ascult pe mine, îmi găsesc numai greșeli. „Aici trebuia să fac așa, dincolo trebuia să fac așa.” Decât să mă deprim, mai bine nu. Îmi place și muzica simfonică să ascult, muzică asta de ambient, care îți aduce pace, acum am văzut că pun ce-i când te duci într-un cabinet medical sau când se fac operații.
O muzică liniștitoare. Asta mă ajută. Dar ascult și eu din jur să știu ce se întâmplă în zilele noastre. Ascult tot felul de muzică. Muzica este a sufletului. Face cel mai bine. Te poate scoate dintr-o stare de depresie, de tristețe. O muzică bună, care să se nimerească atunci, să fie pe aceeași lungime de undă cu tine ca suflet te scoate.”,
a spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mesajul pe care l-a transmis Maria Dragomiroiu în ziua de Rusalii. De cine și-a amintit artista. „Sunt în sufletul meu pentru totdeauna.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Când și unde va fi înmormântată actrița Ileana Stana Ionescu

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies