Ce ne luam cu noi pe plaja! Uite ce iti recomanda Laura Cosoi!

Ce ne luam cu noi pe plaja! Uite ce iti recomanda Laura Cosoi!
Ce ne luam cu noi pe plaja! Uite ce iti recomanda Laura Cosoi!

Laura Cosoi iti spune care ar trebui sa fie ritualul tau pentru mers la plaja.

 

"Te-ai pregatit de plaja? Mie mi s-a intamplat de multe ori ca, atunci cand ajung bucuroasa la plaja, de-abia ma asez pe sezlong si descopar ca imi lipseste ceva! Foarte neplacut, cu atat mai mult cu cat in acele momente vrei doar sa te simti cat mai confortabil si sa te bucuri de soare. Asa ca am devenit cu timpul foarte organizata. Cand plec la plaja nu-mi lipseste niciodata: palaria sau esarfa, ca sa nu ma aleg cu vreo insolatie.
La fel de importanta este si apa – daca nu ai de unde s-o procuri din alta parte – dar si apa termala, ca sa te poti racori din cand in cand si sa-ti hidratezi pielea.
Folosesc intotdeauna la plaja crema de fata si ulei de corp cu factor de protectie mare. Si la fel, un strugurel tot cu factor de protectie. Nu este bine sa neglijezi acest aspect.
Pentru protectia ochilor, dar si ca sa te feresti de inestetice riduri la ochi sa nu-ti lipseasca ochelarii de soare.
O carte si I-Pod-ul sunt intotdeauna utile la plaja si de altfel oriunde vrei sa petreci ceva timp de calitate. Slapii, costumul de baie, prosopul si geanta de plaja sunt convinsa ca nu le vei uita ☺. Eu am vrut doar sa-ti amintesc de toate celelalte.
Ah, sa nu uit! ☺ Nu ar strica sa ai la tine ceva fructe – sunt foarte bune pe caldura mare!", scrie Laura pe blog.

"Te-ai pregatit de plaja? Mie mi s-a intamplat de multe ori ca, atunci cand ajung bucuroasa la plaja, de-abia ma asez pe sezlong si descopar ca imi lipseste ceva! Foarte neplacut, cu atat mai mult cu cat in acele momente vrei doar sa te simti cat mai confortabil si sa te bucuri de soare.

Asa ca am devenit cu timpul foarte organizata. Cand plec la plaja nu-mi lipseste niciodata: palaria sau esarfa, ca sa nu ma aleg cu vreo insolatie. La fel de importanta este si apa – daca nu ai de unde s-o procuri din alta parte – dar si apa termala, ca sa te poti racori din cand in cand si sa-ti hidratezi pielea. 

Folosesc intotdeauna la plaja crema de fata si ulei de corp cu factor de protectie mare.
Si la fel, un strugurel tot cu factor de protectie. Nu este bine sa neglijezi acest aspect. Pentru protectia ochilor, dar si ca sa te feresti de inestetice riduri la ochi sa nu-ti lipseasca ochelarii de soare.

O carte si I-Pod-ul sunt intotdeauna utile la plaja si de altfel oriunde vrei sa petreci ceva timp de calitate. Slapii, costumul de baie, prosopul si geanta de plaja sunt convinsa ca nu le vei uita ☺.
Eu am vrut doar sa-ti amintesc de toate celelalte. Ah, sa nu uit! ☺ Nu ar strica sa ai la tine ceva fructe – sunt foarte bune pe caldura mare!", scrie Laura pe blog.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies