Ce nu acceptă zodiile

Ce nu acceptă zodiile
Ce nu acceptă zodiile

Fiecare persoană are lucruri care o deranjează și pe care pur și simplu nu le poate accepta. Este greu să ne dăm seama ce îi deranjează pe ceilalți. Însă astrele te ajută să îți faci o idee cu privire la acest subiect.

Ce nu acceptă zodiile

BERBEC

Pe Berbeci îi deranjează să piardă, fie că e vorba de lucruri, funcții sau chiar persoane. Pur și simplu ei nu suportă să fie pe locul doi, așa că vor da totul pentru a câștiga, îți vor da silința și își vor pune în valoare toate atuurile.

Citeste si: Sex fierbinte în funcţie de zodie. Cum e, de fapt, partenerul tau

Ce nu acceptă zodiile

TAUR

Taurul cel calm și calculat își poate pierde cumpătul când este în criză de timp și resurse. Presiunea îl poate  transforma și își poate ieși de minți, nu acceptă astfel de condiționări. Totul trebuie făcut în condițiile lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Care este luna ta norocoasă din 2019 în funcție de zodie

Ce nu acceptă zodiile

GEMENI

Ce nu acceptă persoanele aflate sub semnul Gemenilor? Comunul, obișnuința și rutina par să îi dea de furcă. Persoanele acestea sunt mereu în căutarea aventurii și fug de cei care sunt prea serioși, riguroși și tăcuți.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Lidia Fecioru – Ce avem de învățat din această viață, în funcție de Zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies