Ce nu mai consumă Victor Ciutacu în fiecare seară, de doi ani? Jurnalistul a vorbit despre aspectul său fizic „Eu mănânc la 12 noaptea.”

Ce nu mai consumă Victor Ciutacu în fiecare seară, de doi ani?  Jurnalistul a vorbit despre aspectul său fizic „Eu mănânc la 12 noaptea.”
Ce nu mai consumă Victor Ciutacu în fiecare seară, de doi ani? Jurnalistul a vorbit despre aspectul său fizic „Eu mănânc la 12 noaptea.”

Victor Ciutacu a povestit despre rutina legată de sport și ce băutură a înlocuit cu ceaiul.

Victor Ciutacu este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști, redactori și moderatori TV din țară, cu o carieră de succes în lumea televiziunii.

Ce spune Victor Ciutacu legat de aspectul său fizic

Citește și: Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu. „Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră.”

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Cine este Victor Ciutacu. “A fost o chestie care a decurs firesc!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Victor Ciutacu a povestit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, câteva lucruri despre aspectul fizic, printre altele discutate despre viața personală și cea profesională.

Jurnalistul a menționat despre perioada în care a făcut sport, dar a renunțat, despre cum a luat kilogramele în plus după ce a fost foarte slab o lungă perioadă de timp, dar și ce băutură a înlocuit cu ceaiul, de doi ani încoace.  „M-am lăsat între timp de sport, nu de fumat. N-am fost consecvent. Am încercat un timp cu soția mea. A venit pandemia, apoi s-au închis sălile.
Mergeam la sala unui prieten, ulterior, când s-a redeschis, ne-am dus din nou, după nu ne-am mai dus. A fost o perioadă așa și după a făcut nevastă-mea o întindere urâtă la picior, în casă, nu la sală. Printr-o mișcare greșită. Atunci am găsit motivul să nu mai merg la sală. N-am arătat așa cum arăt astăzi. Arăt urât. La mine, 70 de kilograme au fost un obiectiv în viață.
Mi se spunea „uscatul.”,
a spus Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, despre  perioada în care își dorea să se îngrașe

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu[Sursa foto: Captură Video]

Victor Ciutacu a povestit, în cadrul aceleiași emisiuni, despre perioada în care era foarte slab și își dorea să mai pună câteva kilograme în plus, însă nu reușea. “Când m-am însurat, aveam împreună 100 de kg, nevastă-mea 47, eu 53.

Eram un om de 25 de ani, care avea 53 de kg. Ziceam „când oi ajunge și eu să am 70 de kg ca bărbații?” Mi s-a întâmplat să ajung și la 70 de kg. Eu mănânc la 12 noaptea. La 11 termin emisiunea, am plecat, la 12 noaptea mănânc. Dezamăgire pentru fanii mei. Nu mai beau acele 2-3 beri în fiecare seară, de câțiva ani. Beau ceai. Știu, devin plictisitor.”,
a mai povestit Victor Ciutacu.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Victor Ciutacu. “A fost o chestie care a decurs firesc!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies