Momentul în care Culiţă Sterp a văzut prima imagine cu băieţelul lui! "Am dat din plâns în fericire..."

culita sterp mama geta
Mama Geta a dezvăluit ce nume va purta primul copil al lui Culiță

Culiță Sterp de la Survivor 2021 a rămas extrem de surprins atunci când a aflat că va fi tată de băiat. Acum, mama Geta dezvăluie ce nume va purta micuțul.

Culiță Sterp a aflat la Survivor 2021 că va fi tată de băiat și nu de fetiță cum se credea inițial. Daniela Iliescu i-a dăruit Faimosului fotografiile primite de la ecografie și i-a scris "It's a boy". Acum, mama Geta vorbește despre numele pe care îl va purta cel mic.

Mama Geta dezvăluie ce nume va purta băiatul lui Culiță Sterp

Când a flat că va fi tată de băiat, Culiță Sterp de la Survivor 2021 nu și-a mai încăput în piele de fericire.

A strigat cât a putut de tare și nu și-a revenit decât după o perioadă când a putut să digere fericita veste.

„E băiat! S-a schimbat! Nu cred! Am zis că e o farsă, dar e adevărat. Nu-mi vine să cred. Când am văzut poza și am văzut că e băiat, am dat-o din plâns, în fericire. Sunt atât de fericit că nu pot să mă exprim”, a declarat Culiță Sterp la Survivor 2021.

Citeste si: Meghan Trainor și Daryl Sabara au devenit părinți pentru prima oară!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

mama geta culita sterp
Culiță Sterp de la Survivor 2021 a fost anunțat de Daniela Iliescu că va fi tată de băiat[Sursa foto: Instagram Mama Geta]

Deși inițial se credea că artistul și Daniela Iliescu vor avea o fetiță, mare le-a fost mirarea când au descoperit că va fi, de fapt, un băiat.

Citeste si: Roxana Vancea, noua mămică din showbiz?! Ce spune focoasa vedetă?

daniela iliescu mamica
Daniela Iliescu i-a făcut cel mai frumos cadou lui Culiță Sterp[Sursa foto: Instagram Daniela Iliescu]

Prima care a știut că Daniela Iliescu va naște un băiat  a fost chiar mama Geta. „A venit Daniela cu două-trei zile în urmă pe la noi și eu i-am zis: după fața ta se vede că nu faci fată, mai mult ca sigur tu ai băiat.

Și ea zice: «De unde știi, că am fost la ecograf și la examenul morfologic doctorul a zis că e băiat». A mers la control cu mama ei. Ea a vrut însă să-i spună prima dată lui Culiță prin mesaj. Eu însă mi-am dat seama după burtă că e băiat”, a declarat mama lui Culiță Sterp de la Survivor 2021.

Mai mult, mama Geta a spus și care va fi numele micuțului: „Numele e Mihai! Dacă așa a a zis Majda, să-l cheme Mihai, apoi Mihai să-i rămână numele.

De multe ori o fată se descurcă mult mai bine ca un băiat în viață. Dar toți bărbații își doresc prima dată băiat. Și eu am plâns de fericire cu Culiță odată ”, a mai spus mama Geta.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Simona Hapciuc, despre colegii de la Survivor 2021 după ce a plecat din Republica Dominicană: "A venit la noi în ziua în care..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies