Ce o deranjează pe Cristina Cioran la fostul ei partener? Declarațiile surprinzătoare legate de fosta relație toxică: „Știu de ce este capabil și am pază.”

Ce o deranjează pe Cristina Cioran la fostul ei partener? Declarațiile surprinzătoare legate de fosta relație toxică: „Știu de ce este capabil și am pază.”
Ce o deranjează pe Cristina Cioran la fostul ei partener? Declarațiile surprinzătoare legate de fosta relație toxică: „Știu de ce este capabil și am pază.”

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri despre fosta relație.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu a fost în atenția publicului în ultima perioadă, deoarece au ajuns într-un punct sensibil al relației lor, iar conflictul dintre ei pare să nu se mai încheie. De foarte multe ori, aceasta a vrut să nu mai dea curs discuțiilor, însă lucrurile nu au fost de fiecare dată așa cum și-a dorit. Invitată în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, aceasta a vorbit despre niște lucruri dureroase trăite în relație, iar ce o deranjează cel mai tare este că vrea să o umilească în public și că nu-i pasă de copil.

A mărturisit chiar că a mai luat bătaie și că poate să îndure foarte multe, însă, după toate cele întâmplate, se gândește la copil, care nu are nicio vină în această situație dintre părinții lui.  „Boala asta feminină, de avea grijă, de a spăla, șterge. Dar dacă vezi că această masă nu mai merge lustruită, lasă. Nu, îți arăt eu că se șterge. Și lustruim la ea...Ce mă deranjează cel mai tare e că vrea să mă umilească în public, mă deranjează că nu-i pasă de copil.
Bătaia am mai luat. Eu pot să iau multă bătaie, rezist, sunt tanc. Până nu mai sunt sunt. La bătaie, rezistăm, dar copilul ăsta, ce vină are?”,
a povestit Cristina Cioran.

Ce măsuri de protecție și-a luat Cristina Cioran

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

Cristina Cioran
Cristina Cioran[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cristina Cioran, despre cum influențează mamele băieții în relațiile pe care le vor avea ulterior cu alte femei din viața lor! „Bărbatul își alege femeia după chipul și asemănarea mamei.”

Din cauza faptului că relația dintre cei doi nu a mai fost una bună în ultima perioadă, vedeta spune că știe de ce este în stare fostul partener și a recunoscut că chiar se

teme pentru viața ei, astfel că are pază care are mereu grijă să nu se întâmple nimic. Ba mai mult, în casa ei niciodată nu sunt luminile stinse.  „Da. (Nr. Dacă îi este frică pentru viața ei.) Pentru că știu de ce este capabil și am pază. Mi-am pus pază mie. Paza bună trece primejdia rea. Are 2 m și 10 și e sportiv. La mine acasă nu se sting luminile.”
, a mai spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran
Cristina Cioran[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Lasă-mă să-mi văd copilul!” Doctorițele erau legate de mâini și picioare.” Cristina Cioran, despre nașterea copilului prematur și eforturile ei pentru a-și vedea copilul!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies