„Ce o fi însemnând poza din brăduț? E tot ce îmi doresc.” Gina Pistol, însărcinată pentru a doua oară? Ce poză a pus prezentatoarea TV în brad

„Ce o fi însemnând poza din brăduț? E tot ce îmi doresc.” Gina Pistol, însărcinată pentru a doua oară? Ce poză a pus prezentatoarea TV în brad
„Ce o fi însemnând poza din brăduț? E tot ce îmi doresc.” Gina Pistol, însărcinată pentru a doua oară? Ce poză a pus prezentatoarea TV în brad

Gins Pistol a dat de gândit urmăritorilor săi atunci când a pus în brad poza unei ecografii. Mesajele nu au contenit să apară.

Gina Pistol și-a pus urmăritorii pe gânduri, după ce în bradul de Crăciun a apărut o poză cu o ecografie.

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]

“E tot ce îmi doresc.” Ce detaliu a adăugat în brad Gina Pistol

Citește și: „Vreau să înceapă copilul ziua bine. Și asta înseamnă un efort în plus din partea mea.” Gina Pistol, despre rutina de zi cu zi, dar și despre activitățile pe care le desfășoară

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „De ce să îi fac asta copilului meu? O să fac orice să îmi apăr copilul.” Gina Pistol a spus lucrurilor pe nume! Motivul pentru care ea și Smiley nu vor să o expună pe Josephine în mediul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi din țară, iar cei doi se iubesc pe zice trece din ce în ce mai mult. Din toată această iubire a rezultat și o fetiță, micuța Josephine, care de când a apărut pe lume, le-a schimbat complet viața, iar Gina Pistol își dedică timpul în totalitatea ei. Pe rețele de socializare a apărut și un filmuleț în care cei doi împodobeau bradul ajutați de ea.

Nu s-ar fi așteptat la asta, dar fanii au observat un detaliu care i-a pus pe gânduri, o ecografie pe care așezat-o în brad. Gina Pistol și Smiley au ținut se împărtășească momentul special al fetiței lor și cum au păstrat amintirea vie încă de la nașterea ei.

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă.

E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm- timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a scris Smiley, la videoclipul postat pe contul lui de Instagram.

Nu se știe dacă ecografia este a micuței Josephine sau mai așteaptă un frate sau o soră, cert e că internauții nu au ezitat să le ureze cele mai frumoase lucruri.

„Ce o fi însemnând poza din brăduț?, Felicitări din nou și sărbători fericite! Sunteți minunați! Un exemplu frumos pentru toți tinerii, Doamne, sunteți superbi!, Crăciun fericit dragilor! Sunteți tare frumoși!”, au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor, la postarea celor doi soți.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Toată sursa universului era la mine în pântece.” Cum a aflat Gina Pistol că este însărcinată

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol a povestit și despre momentul în care a rămas însărcinată, însă ea nu știa acest lucru. La simptomele pe care le avea, prezentatoarea TV s-a gândit să facă un test de sarcină, la îndemnul colegilor.

„Eu nu am știu că am rămas însărcinată, dar am simțit așa că toată sursa universului era la mine în pântece. Parcă făceam parte din tot și totul făcea

parte din mine. M-am întors la filmări, eu am crezut că sunt la premenopauză pentru că aveam bufeuri, nu-mi era bine și de fapt eu eram însărcinată. Țin minte că colegă îmi zisese: fă-ți un test de sarcină și i-am zis: termină cu prostiile că îl fac degeaba. Oricum a fost așa o chestie, nici nu eram în perioada fertilă atunci... jur, a fost ceva mistic”, a mărturisit Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies