Ce operatie estetica vrea sa-si faca Teo Trandafir! Vezi cum a reusit sa slabeasca spectaculos – Video Exclusiv!

Ce operatie estetica vrea sa-si faca Teo Trandafir! Vezi cum a reusit sa slabeasca spectaculos – Video Exclusiv!
Ce operatie estetica vrea sa-si faca Teo Trandafir! Vezi cum a reusit sa slabeasca spectaculos – Video Exclusiv!

Teo Trandafir are acum silueta pe care nu a avut-o niciodata! Prezentatoarea emisiunii “Teo Show” a slabit spectaculos in ultima perioada, merge frecvent la tratamente faciale si corporale si intentioneaza sa-si faca o operatie estetica! Din pacate insa, ceva o tine pe loc.
 
Teo Trandafir a fost prezenta marti seara la evenimentul de la clinica medicului Juravle Florin, cel care se ocupa de o parte din
aspectul ei fizic. Vedeta Kanal D a fost admirata pentru silueta ei, mult mai supla. Ea ne-a dezvaluit cum a reusit sa slabeasca spectaculos in ultima perioada, dar si ce tratamente isi face la clinica. Teo ar vrea sa-si faca si o operatie estetica mai complexa.
 
“Este extraordinar de important pentru mine sa fiu safe.
Pentru ca dupa ce ca am 150 de ani, dupa ce ca am emisiune in fiecare zi, dupa ce ca pe fata mea se pune machiaj in fiecare zi, asta mai lipsea, ca in rest le aveam pe toate. Imi fac tratamente de hidratare, masajele care sunt magice, mezoterapie si altele. Stiu ca de fiecare data cand mi le fac totul e ok”
, ne-a declarat Teo Trandafir.
 
Teo ne-a dezvaluit ca si-ar face o operatie estetica, insa nu ar avea timp sa se recupereze. Asa ca incearca sa-si faca multe tratamente corporale si faciale. “Mi-as face interventii estetice. Mi-as face un lifting de sus si pana jos.
Dar ar fi o mica problema. Nu am cum pentru ca daca taiem ceva n-am timp sa ma recuperez. Fereasca Dumnezeu se intampla ceva, se invineteste, sau altceva. Eu am emisiune luni, marti, miercuri, joi si vineri. Deci as avea timp de vineri noapte pana duminica noapte sa arat ca o zana. Ceea ce nu se poate. Si atunci trebuie sa o tin pe hidratare. Sa nu-ti spun cata apa am ajuns sa beau.
Nu vrei sa stii! Cred ca in ultimul timp am ajuns la 1,5 litri de apa doar dimineata, inainte de a pleca de acasa. Ma lupt cu o carafa. Pana nu o termin pe aia nu ma las. Pentru ca am observat ca in felul asta slabesti. Daca bei apa multa dimineata in loc sa mananci ce nu trebuie, biscuitei si alte tampenii, cum faceam inainte, slabesti. Am reusit sa slabesc un pic si sunt foarte incantata.
Nu stiu cate kilograme am slabit, dar sunt multumita, serios. Imi mai spun prietenii ca am slabit cam prea mult. Sunt gusturi si gusturi. Mie imi place asa mai pe sckinny. N-am fost toata viata skinny. Acum, la batranete, e timpul!”,
ne-a mai spus indragita Teo Trandafir.
 
Medicul Juravle Florin, cel pe mana caruia vedeta Kanal D s-a lasat, ne-a explicat ce fel de tratamente isi face Teo Trandafir.
“Teo isi face tratamente pentru reducerea laxitatii pielii, pentru stimularea elasticitatii pielii, pentru inchiderea porilor. Fiecare decada de varsta are problemele si solutiile ei. Fata e cartea de vizita a noastra. Practic, cele mai multe tehnologii sunt pentru tratamentele faciale. Ea face tratamente de intretinere, medicale, mai mult decat cele cosmetice. Are nevoie de injectii, de injectat substante la nivelul pielii pentru a obtine un maxim de rezultate”, spune Dr. Juravle Florin. 


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Razboinica Mariana i-a sarit in brate lui Teo si i-a facut un cadou de suflet! "O sa ramanem prietene pe viata"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies