Ce operații estetice are LOREDANA GROZA. „Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!”

Ce operații estetice are Loredana Groza
Ce operații estetice are LOREDANA GROZA. „Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!”

De-a lungul timpului, mai multe voci au afirmat că Loredana a trecut prin mai multe intervenții estetice, însă vedeta neagă acest lucru.

Loredana Groza este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite cântărețe de pe meleagurile noastre. Încă de la debut, artista a stârnit controverse prin atitudinea sa rebelă, completată de un imens talent.

În ultimul timp, fanii Loredanei au constatat că aceasta are chipul schimbat, speculațiile tuturor îndreptându-se către ideea de multiple operațiile estetice.

Există voci care susțin că aceste modificări ar fi început acum 15 ani, de atunci și până în prezent, chipul vedetei fiind supus unei transformări radicale.

loredana operatii estetice

Citeste si: Delia și Loredana Groza, moment incendiar pe platoul de filmare. S-au sărutat în văzul tuturor

Medicii esteticieni susțin că Loredana are multiple operații estetice

Astfel că, de-a lungul timpului, s-a speculat că vedeta ar fi trecut printr-o operație de rinoplastie (intervenție la nivelul nasului), că și-ar fi mărit buzele, a eliminat ridurile.

De asemenea, s-a speculat că Loredana și-ar fi micșorat sânii și i-ar fi ridicat, totodată. Pentru a avea un zâmbet strălucitor, artista a apelat la fațetele de porțelan.               

Este evident că Loredana nu își arată vârsta, unii afirmând chiar că vedeta arată mai bine acum, decât în tinerețe.

Mai mult decât atât, diva neagă cu vehemență că ar fi făcut vreo operație estetică, deși înfățișarea sa este vizibil schimbată.

lori operatii

Lori s-a confruntat, încă din primii ani în care a pășit în lumina reflectoarelor, cu diverse comentarii referitoare la aspectul său fizic, devenind chiar și pentru medicii esteticieni o provocare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Astfel că, medicul Chawi Youssef declara că este evident faptul că artista a trecut prin diverse operații estetice.

Loredana are rinoplastie, lifting mamar, acid hialuronic pentru buze  și botox pentru riduri.”

Citeste si: Loredana Groza, criticată de un celebru prezentator tv: ”Lori, este prea mult! Aveai un farmec aparte, acum ai distrus tot! Nu am înțeles de ce a trebuit să te mutilezi așa?!” EXCLUSIV

Victor Topolog, medic chirurg estetician, a studiat chipul acesteia și a ajuns la concluzia că vedeta are multiple operații estetice atât bine realizate, încât doctorul care le-a realizat ar merita să fie premiat.

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă.

Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Citeste si: Câte operații estetice a avut Michael Jackson

loredana groza operatii estetice

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Câte operații estetice are LOREDANA CHIVU. "Aveam nevoie de silicoane, buze, pentru că nu voiam să imi dau cu gloss întruna"

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. 

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician pe YouTube. 

Loredana Groza:„E u nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!”

Totuși, Loredana Groza neagă toate aceste modificări estetice, declarând că stilul de viață sănătos și o alimentația echilibrată sunt secretele frumuseții sale.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a mărturisit Loredana, în cadrul unui interviu acordat pentru revista VIVA!.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum își menține Oana Cuzino frumusețea, la 48 de ani? Nu crede în operațiile estetice: „NU reprezintă o opțiune...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies