Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut:
Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Arsenium și Dan Bălan au fost colegi de trupă în O-Zone.

Arsenium, cunoscut și sub numele său real Arsenie Todiraș, este un fost membru al celebrei trupe O-Zone. Recent, acesta a fost invitat în cadrul podcast-ului VREAU SĂ ȘTIU, acolo unde a dezbătut mai multe subiecte legate de viața sa personală și profesională. Printre acestea, a dezvăluit și care a fost momentul și circumstanța, în care a făcut cunoștință cu Dan Bălan.

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut

Citește și: Cine este Dan Balan. „Ador riscul, dar doar dacă scopul merită”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

arsenium
Arsenium a făcut cunoștință cu Dan Bălan, pe vremea când luau amândoi lecții de canto![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Celebrul ARSENIUM: calatorii exotice si amintiri explozive despre trupa O-Zone” la “Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat”. "Am stat in Antalya un an jumate, doi ani. Mi-am luat si casa acolo, pe malul marii “

Invitat în cadrul unui podcast, acesta a detaliat momentul în care s-a cunoscut cu Dan Bălan, dar și ce impresie a avut acesta despre el.

Tot profesoara mi-a făcut cunoștință cu Dan, pentru că, Dan Bălan, ea îl învăța și pe el canto.(...) Îl știam că era vedetă, în perioada aia, era vedetă pentru că exista și O-Zone în altă formulă, erau doar doi băieți, piesele erau cât de cât, în Moldova erau ascultate, adică erau, aveau concerte, chestii.

(...) Era vedeta ca lumea în Moldova, la nivel național(...) da, și acolo ne-am întâlnit, la profesoară, a zis: „Dă să-ți fac cunoștință cu un artist.” și ne-a făcut nouă cunoștință, Dan a zis: „Ia să-i pregătesc ceva să-i cânt.”, și am pregătit(...) nu pot să zic că l-am dat pe spate, că el țin minte că zicea că nașpa am cântat și dup-aia mi-a zis, peste câțiva ani: „Ce nașpa ai cântat!”, știi? În schimb eram frumos, talentat și nu mai erau ca mine, nu mai găseai în Moldova întreagă.
(...) Mă privea de sus, da, nu întotdeauna, dar mă privea de sus și până s-a destrămat O-Zone-ul, adică, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii un pic, știi?
”, a declarat acesta, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

lectii de canto
Arsenium a făcut cunoștință cu Dan Bălan, pe vremea când luau amândoi lecții de canto![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Celebrul ARSENIUM: calatorii exotice si amintiri explozive despre trupa O-Zone” la “Dimineata pe doi cu Greeg si Cernat”. "Am stat in Antalya un an jumate, doi ani. Mi-am luat si casa acolo, pe malul marii “

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies