Ce părere are Bianca Drăgușanu despre femeia cu care Alex Bodi a înșelat-o: „Ce purcică...”

Bianca si Alex Bodi
Bianca si Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a vorbit despre femeia cu care Alex Bodi a înșelat-o în ultima perioadă. Cu cine s-a văzut acesta la Monaco și la Londra.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a se fi încheiat. La doar câteva zile de la divorțul de la notar, ies la iveală noi detalii din culisele celui mai noi divorț din showbiz.

Bianca Drăgușanu a recunoscut imediat după ce a semnat actele la notar că a fost înșelată de mai multe ori de către Alex Bodi, iar ultima aventură ar fi pus capac căsniciei.

Bianca ar fi fost „tradusă” cu o brunetă focoasă, pe care o cheamă Daria Radionova. Afaceristul s-a întâlnit cu ea înainte de divorțul de Bianca Drăgușanu. Daria este extrem de activă pe rețelele de socializare, fiind urmărită de aproape 200000 de persoane.

Daria Radionova
Daria Radionova


Bianca a recunoscut că știa despre existența acestei femei și că nu a mirat-o deloc fapul că fostul ei soț a apărut alături de ea, mai ales că nu a fost prima dată când afaceristul din Mediaș a călcat strâmb.

Alex si Daria
Alex si Daria

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

foto: cancan.ro.

Citeste si: Primele imagini cu Alex Bodi și rusoaica lui Alex Bodi! Au fost împreună la Londra înainte de divorțul lui de Bianca Drăgușanu

Daria Radionova
Daria Radionova

„A avut și are mai multe aventuri.

Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă. Știam, nu m-a mirat deloc. Am aflat de când a pus piciorul la Monaco de această femeie. Nu este însă singura cu care m-a înșelat! Am plâns de atâtea ori și am suferit, încât, acum, vreau să închid ochii și să nu mă mai gânesc la nimic.
Oricum,nici nu îmi mai pasă”, a dezvăluit Bianca pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Alex Bodi o atacă dur pe fosta lui soție! ”Du-te să pozezi în...”

Nici pe rețelele de socializare Bianca nu a slăbit-o pe Daria și și-a spus părerea despre ea:

„Acum e frustrat Alex. Ce bărbat ar înșela o femeie ca tine?”, i-a scris o prietenă virtuală, iar Bianca Drăgușanu a reacționat:

Mesaje Bianca
Mesaje Bianca

„Să vezi cu ce purcică”, a scris Bianca, recunoscând că nu mai vrea să aibă nimic de a face cu Alex.

Mesaje Bianca
Mesaje Bianca



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies