Ce părere are Gabriela Cristea despre pile și relații? „În viața mea nu am avut parte de pile! Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii.”

Ce părere are Gabriela Cristea despre pile și relații? „În viața mea nu am avut parte de pile! Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii.”
Ce părere are Gabriela Cristea despre pile și relații? „În viața mea nu am avut parte de pile! Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii.”

Prezentatoarea TV a vorbit despre oamenii care sunt favorizați în viață.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. În vârstă de 49 de ani, prezentatoarea TV activează de mulți ani în acest domeniu, iar de-a lungul carierei sale a reușit să se mențină în topul preferințelor publicului, datorită profesionalismului de care a dat dovadă, dar și prin felul său de a fi. Sinceră, jovială și asumată, Gabriela Cristea nu s-a sfiit să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă risca să îi deranjeze pe cei din jur.

Pe lângă cariera în televiziune, de câțiva ani, soția lui Tavi Clonda activează și pe social media, acolo unde și-a creat o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături și o susțin la orice pas. Vedeta postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice, dar și abordează diferite subiecte de interes.

Gabriela Cristea nu este de acord cu pilele

Citește și: VIDEO Tavi Clonda povestește despre momentul în care a dus-o pe Gabriela Cristea pentru prima oară la părinții săi: „Ai mei o știau de la televizor și au avut emoții mai mari decât ale mele.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce părere are Gabriela Cristea despre pile și relații?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: VIDEO Tavi Clonda vorbește despre începutul relației sale cu Gabriela Cristea. Cum a cucerit-o pe vedetă? „Din punctul meu de vedere, femeile aleg. Nu mi-a plăcut să fiu refuzat.”

În cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook, bruneta a abordat subiectul relațiilor și al pilelor, care îi ajută pe unii oameni să reușească în viață. Gabriela Cristea a ținut să precizeze că ea nu s-a folosit de aceste lucruri pentru a avea succes, dar nu a ezitat să ofere ajutorul atunci când i-a fost cerut.

Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile. Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii, dar nimeni vreodată nu s-a dus să vorbească pentru mine, să spună să mă bage și pe mine nu știu unde sau să mă pună să fac ceva. Nu, asta niciodată. În același timp, dacă am putut să dau o mână de ajutor, să știți că nu am evitat să dau o mână de ajutor, pentru că eu cred că e loc pentru toată lumea sub soare.

Doar că, unii își fac loc dând din coate și călcând pe cadavre, iar alții își așteaptă rândul liniștiți, pentru că ce a pregătit Cel de Sus pentru fiecare dintre noi, o să le aștearnă așa ca pe o hârtie.”, a spus prezentatoarea TV.

Ce părere are Gabriela Cristea despre pile și relații?
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Majda, mărturisiri dureroase despre tatăl său: „Mi-au spus că nu mai este în viață! Ca să nu pun alte întrebări, mi-a zis așa. Eu întrebam și nu știau ce să îmi zică.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies