Ce părere are sportivul Marian Drăgulescu despre faptul că actualul soț al Larisei Drăgulescu i-a preluat numele? „Dacă asta este plăcerea ei!”

Ce părere are sportivul Marian Drăgulescu despre faptul că actualul soț al Larisei Drăgulescu i-a preluat numele? „Dacă asta este plăcerea ei!”
Ce părere are sportivul Marian Drăgulescu despre faptul că actualul soț al Larisei Drăgulescu i-a preluat numele? „Dacă asta este plăcerea ei!”

Larisa Drăgulescu s-a recăsătorit cu un bărbat, Marian, care a preluat numele de Drăgulescu.

Larisa și Marian Drăgulescu au trăit o controversată poveste de iubire. Cei doi au fost căsătoriți și au împreună doi copii: Beatrice și Richard. Pe vremea când s-a căsătorit cu Larisa, sportivul era în plină carieră, făcând performanțe în gimnastică.

Soții Drăgulescu a avut o relație tumultuoasă, iar problemele lor au ajuns deseori în atenția publicului. În 2009, Larisa a fost implicată într-un scandal public, fiind acuzată de Marian de infidelitate.

De asemenea, au existat acuzații reciproce de violență și comportament necorespunzător, ceea ce a dus la divorțul lor din anul 2009.

După divorț, lucrurile nu s-au mai liniștit, ci au existat mai multe conflicte legate de custodia copiilor și aspecte financiare, inclusiv acuzații din partea Larisei că Marian nu ar fi contribuit suficient la întreținerea copiilor. La rândul său, sportivul a susținut că își îndeplinește obligațiile financiare față de copii.

Tensiunile dintre cei doi au încetat, însă, în momentul în care Larisa l-a cunoscut pe actualul său soț, Marian, care după căsătorie a preluat numele de Drăgulescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, sportivul a vorbit despre decizia actualul soț al fostei sale soții de a prelua numele lui de familie, în condițiile în care el avea deja același prenume.

Marian Drăgulescu nu este deranjat de faptul că pe actualul soț al Larisei îl cheamă ca pe el

Citește și: Cum crede Marian Drăgulescu că este văzut de copiii lui. Ce planuri de viitor are sportivul: “Nu sunt în măsură să pot spune că sunt un tată model.”

Ce părere are sportivul Marian Drăgulescu despre faptul că actualul soț al Larisei Drăgulescu i-a preluat numele?
Marian Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum și-a cerut în căsătorie Marian Drăgulescu fosta soție și ce spune de certurile care au existat între ei? “Iubire, dragoste, nu știu ce a fost. Nimeni nu se gândește că e pentru un an, pentru doi.”

Fostul gimnast a declarat că nu este deranjat de decizia actualul soț al fostei sale soții de a lua numele de Drăgulescu și, astfel, chemându-l și pe el tot Marian Drăgulescu.

„N -am ținut niciodată la asta. Dacă asta este plăcerea ei, a ta, da. Nu mă deranjează. Dacă o cheamă Drăgulescu sau dacă o cheamă Larisa Stoica, fosta lui Marian oricum asocierea asta va fi.

E problema lor, iar cu numele, cred că oricine poate să își schimbe numele cum își dorește. Poate să își ia orice nume, cred, adică nu asta e atât de important .”, a declarat sportivul.    

Ce părere are sportivul Marian Drăgulescu despre faptul că actualul soț al Larisei Drăgulescu i-a preluat numele?
Larisa Drăgulescu și soțul său [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Își dorește Alex Bodi să se împace cu Ema Uta? „Știu că niciodată nu mi-ar cere ea orice, oriceul ăla fiind ceva care să mă pună în pericol!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies