Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”
Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Bebe Cotimanis și iubita lui au vorbit despre cum a fost privită relația lor de copiii din ambele părți.

Bebe Cotimanis, cunoscutul și îndrăgitul actor, cu o carieră de succes atât pe scenele din țară, cât și pe micile ecrane, este mereu cu zâmbetul pe buze și reușește de fiecare dată să treacă peste toate obstacolele vieții când acestea îi apar în cale. Pe lângă activitatea pe care o cunoaștem cu toții, actorul iubește din nou și are motive să fie fericit alături de noua lui iubită, cu care se înțelege foarte bine.

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația celor doi

Citește și: Bebe Cotimanis și-a educat copiii după exemplul oferit de mama sa: „Avem sarcina noastră să ne îndreptăm copiii spre o anumită cale. Să nu le punem frână, să nu le punem piedică.”

Bebe Cotimanis și iubita lui
Bebe Cotimanis și iubita lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”. Ce urăște cel mai mult actorul: “E cât se poate de adevărat și de dulce.”

Invitat în cadrul Un podcast MISTO by Bursucu, alături de iubita lui, aceștia au vorbit despre cum au reacționat copiii lor în momentul în care cei doi s-au afișat într-o relație, dar și cum se înțeleg fiicele de când s-au cunoscut.

Iubita actorului  spune că aceștia i-au susținut, i-au iubit, îi iubesc și sunt de fiecare dată alături de ei.  “Trei copii împreună, minunați, care ne-au susținut, ne-au iubit și ne iubesc. Sunt cu noi.”, a spus iubita lui Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis, despre cum se înțeleg fiicele lor

Bebe Cotimanis și iubita lui
Bebe Cotimanis și iubita lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Cunoscutul actor spune că încă din momentul în care cele două fete s-au întâlnit, au spus că vor rămâne surori, indiferent dacă părinții vor fi sau nu împreună. Aceste cuvinte i-au impresionat foarte mult pe amândoi, mai ales când tinerele au adăugat că ele nu au nicio treabă în ceea ce fac ei. Din cauza faptului că niciuna din ele nu a avut o soră, când s-au întâlnit, au avut din prima o relație foarte frumoasă. 

„Adela cu Ada stau împreună în București. Când s-au întâlnit, au spus: voi veți fi, nu veți fi împreună, noi suntem surori”. Când mi-a spus asta, ne-au rupt, ne-au rupt amândouă. Au spus: „vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.” Ea nu a avut o soră, Adela nu a avut o soră. Și când s-au întâlnit, sunt fantastice împreună.”, a spus Bebe Cotimanis.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cât de des spune Bebe Cotimanis “te iubesc”. Ce urăște cel mai mult actorul: “E cât se poate de adevărat și de dulce.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies