Ce pensie specială încasează Irina Loghin lunar, după o carieră în politică

Ce pensie specială încasează Irina Loghin lunar, după o carieră în politică
Ce pensie specială încasează Irina Loghin lunar, după o carieră în politică

Interpreta de muzică populară beneficiază de o pensie specială, după ce a fost deputat între anii 2000-2004, iar în următorul mandat a devenit senator de Giurgiu. Iată ce pensie încasează lunar Irina Loghin!

Irina Loghin se numără, fără doar și poate, printre cele mai apreciate și ascultate cântărețe de muzică de la noi din țară. Pe lângă cariera muzicală de succes pe care o are, artista a intrat în politică în anul 1998, unde s-a înscris în Partidul România Mare pentru a activa în favoarea colegilor de breaslă, dar și a vârstnicilor. Astfel, din cauza faptului că nu a putut să termine ceea ce și-a propus, Irina Loghin a ieșit din politică.

Iată ce pensie specială primește interpreta!

Ce pensie specială încasează Irina Loghin lunar

Anii petrecuți ca parlamentar i-au adus Irinei Loghin un venit în plus, mai exact, o pensie specială în valoare de câteva mii de lei. Cântăreața primește pentru patru ani de mandat, lună de lună, o pensie specială între 6.000 și 7.000 de lei, conform datelor din anul 2021, notează Antena 3.

Citește și: Irina Loghin este în doliu. Sora ei s-a stins din viață, la început de an

Ce pensie specială încasează Irina Loghin lunar, după o carieră în politică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate astea, după doi ani, plenul Parlamentului a anulat pensiile speciale ale senatorilor și deputaților, însă pe 5 mai Curtea Constituțională a hotărât că legea este neconstituțională.

Astfel, pentru a-și recâștiga pensiile, numeroși deputați și senatori au acționat Parlamentul în instanță, printre care șă Irina Loghin. Așadar, pe data de 10 iunie 2022 s-au aplicat efectele deciziei Curții Constituționale a României.

„Admite cererea în parte. Obligă pârâții Secretariatul General al Camerei Deputaților și Secretariatul General al Senatului să repună pe reclamanți, raportat la calitatea fiecăruia de deputat/ senator, în plată cu indemnizația pentru limita de vârstă, prevăzută de art.

49 din Legea nr. 96/2006, și pârâții Parlamentul României – Camera Deputaților și Parlamentul României – Senatul să plătească reclamanților, raportat la calitatea fiecăruia de deputat/ senator, această indemnizație, începând cu data de 10.06.2022. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Cu apel în 30 zile de la comunicare”, se arată în decizia tribunalului din 2022.

Citește și: “Dă energie și elasticitate feței.” Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce pensie specială încasează Irina Loghin lunar, după o carieră în politică[Sursa foto: Instagram]

Potrivit declarației de avere din anul 2004, când a primit postul de deputat, Irina Loghin beneficia de proprietăți metri pătrați, o casă dobândită în 1979 de 110 metri pătrați, a cărei valoare de impozitare era de nu mai mult, nu mai puțin de 400.000 de euro, și o altă casă a cărei valoare era de 200.000 de euro. Cu toate astea, în anul 2009 după ce i s-a sfârșit mandatul, Irina Loghin a mărturisit că deține o casă de locuit, fiind o construcție proprie, și o altă casă, cumpărată împreună cu partenerul ei de

viață, Ion Cernea, dar și trei autoturisme.

Aceasta și-a cumpărat în anul 2002 o vilă în zona Băneasa, care a costat 350.000 dolari. Pentru a putea să o achiziționeze, Irina Loghin a fost nevoită să dea spre vânzare o altă casă, făcându-și un credit la bancă de 100.000 euro, bani pe care i-a returnat ulterior. Conform A1.ro, cântăreața ar avea venituri în valoare de aproximativ 3.300

euro pe lună din cântat, precum și dintr-o altă afacere pe care o deține în prezent.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

“Dă energie și elasticitate feței.” Elixirul tinereții, preparat de Irina Loghin

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies