Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte!

Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte!
Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte!

Iti plac florile foarte mult si iti aduc bucurie maxima in casuta ta? Bineinteles ca trebuie sa le alegi astfel incat sa fie potrivite ambientului tau si sa tii cont de lumina, umiditate, atmosfera si pozitionarea fata de soare. Sunt conditii care trebuie respectate, daca vrei ca acestea sa prospere in casa ta. Pe langa aceste lucruri insa, poti sa iti alegi o floare care sa ti se potriveasca in functie de zodia din care faci parte. Daca alegi una potrivita caracterului tau, aceasta te va binedispune de ficare data cand mergi acasa si o privesti, te va ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai bine.

Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte! Iti plac florile foarte mult si iti aduc bucurie maxima in casuta ta? Bineinteles ca trebuie sa le alegi astfel incat sa fie potrivite ambientului tau si sa tii cont de lumina, umiditate, atmosfera si pozitionarea fata de soare. Sunt conditii care trebuie respectate, daca vrei ca acestea sa prospere in casa ta.

Pe langa aceste lucruri insa, poti sa iti alegi o floare care sa ti se potriveasca in functie de zodia din care faci parte. Daca alegi una potrivita caracterului tau, aceasta te va binedispune de ficare data cand mergi acasa si o privesti, te va ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai bine.

Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte!
Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte![Sursa foto: PixaBay]

Afla de la noi care sunt florile specifice fiecarei zodii si ce trebuie sa alegi.

Berbec – eucaplit

Berbecul este reprezentat preponderent de energie si forta, acestea sunt calitatile sale, dar si berbecul oboseste si are si el sensibilitatea lui. Ca sa te simti un pic mai bine, dupa o zi grea, ia-ti o planta de eucaplipt, aceasta are proprietatea de a ameliora afectiunile respiratorii si de a distruge bacteriile daunatoare.

Taur- Zamioculcas Zamiflora

Un nativ din zodia taur are nevoie de o planta exotica puternica, denumita Zamioculcas Zamiflora, care sa te ajute sa te calmezi atunci cand te simti depasit de situatie. Este o planta care iti va aduce pace si iti va da sentimentul ca poti trece peste orice greutate.

Gemeni- aloe

Planta aloe vera este considerata inca din antichitate drept planta imortalitatii si este agatata la tocul usii pentru a alunga spiritele rele si a aduce energie pozitiva in casa.

Adu-o si tu in casa ta ca sa iti fie bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce zodii sunt cele mai norocoase in anul 2021 si au castiguri uriase. Afla totul de la noi!

Rac – cactus

Nativii din zodia rac sunt firi foarte sensibile si chiar si cea mai mica veste proasta ii poate rasturna.

Daca iti iei un cactus acasa, acesta te va apara cum trebuie de energia negativa.

Leu – pasarea paradisului

Nativii din zodia leu sunt oameni chic, joviali si increzatori. Li se potriveste de minune o planta precum Pasarea Paradisului.

Fecioara – iederea englezeasca

Nativii din zodia fecioara sunt fire practice si sunt preocupate constant de imbunatatirea spatiului in care locuiesc.

Iederea englezeasca este o planta minunata care aduce inspiratie si sanatate.

Balanta – crinul pacii

Nativele din zodia balanta sunt cunoscute ca fiind persoane foarte elegante si crinul pacii li se potriveste de minune, mai ales pentru ca alunga formaldehida si monoxidul de carbon. Crinul pacii este ideal in obtinerea echilibrului.

Scorpion – lavanda

Nativii din zodia scorpion sunt fire foarte pasionale si, la suparare, pot intepa.

Ca sa se relaxeze in asemenea momente au nevoie de putina lavanda acasa, o planta cunoscuta pentru ca induce relaxarea, calmeaza nervii si aduce liniste interioara.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Sagetator- jad

Pentru un sagetator, cel mai bine se potriveste o planta precum jadul, care este foarte usor de ingrijit.

Capricorn – busuioc

Capricornul este o fire foarte ambitioasa, are mereu proiecte noi in cap, dar se streseaza foarte mult pe parcurcul indeplinirii acestora. O planta buna antistres este busuiocul aromat, pentru ca frunzele sale au un compus chimic denumit linalool, care reduce stresul.

Varsator – iasomie

Varsatorii sunt persoane foarte creative si li se potriveste bine o aroma exotica si senzuala, care sa le stimuleze imaginatia.

Pesti – orhidee

Nativii din zodia pesti sunt fire visatoare care au nevoie sa fie inconjurate de frumusete si li s-ar potrivi de minune orhideea.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies