Ce planuri are Dragoș Dolănescu cu averea moștenită de la tatăl său? „A fost estimată la 300.000 de euro.”

Ce planuri are Dragoș Dolănescu cu averea moștenită de la tatăl său? „A fost estimată la 300.000 de euro.”
Ce planuri are Dragoș Dolănescu cu averea moștenită de la tatăl său? „A fost estimată la 300.000 de euro.”

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, a vorbit despre ce anume va face cu averea de la tatăl său.

Mortea regretatului artist Ion Dolănescu nu a adus după sine doar părere de rău pentru toți cei care l-au cunoscut și pentru familie, ci și nenumărate motive de ceartă între cei doi frați, Dragoș și Ionuț Dolănescu. Aceltia au avut nenumărate discuții cu privire la avere și la ce anume se cuvine fiecăruia dintre ei după ce tatăl lor s-a stins din viață.=

Ce face Dragoș Dolănescu cu averea moștenită de la tatăl său și la ce sumă ajung bunurile lăsate

Citește și: „Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit! Nu uit asta.” Dragoș Dolănescu dezgroapă securea războiului, la 15 ani de la decesul lui Ion Dolănescu

Ion Dolănescu
Ion Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Doar Maria Ciobanu știe de ce.” Dragoș Dolănescu, un nou atac la adresa lui Ionuț Dolănescu! Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, declarații controversate!

Dragoș Dolănescu a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Click, ce anume va face cu averea moștenită de la Ion Dolănescu. „Am acel teren de la Butimanu, lăsat de tata. La un moment dat, voiam să înalţ acolo o bisericuţă, dar cred că cel mai bine ar fi să investesc în turism. Acea bucată de pământ se află chiar lângă lac, vin acolo mulţi pescari, ar merge să fac o mică pensiune, pentru turişti.

Mi s-a propus să vând terenul, dar nu mi s-au oferit decât sume foarte mici, prea puţin, preţul zonei fiind cu mult mai ridicat, totuşi. Păi, dacă aş vinde, aceşti bani nu mi-ar ajunge nici să-mi plătesc biletul de avion dus-întors Costa Rica-România, pentru a încheia actele de vânzare-cumpărare", a spus Dragoș Dolănescu.

Acesta a moștenit și o vilă din Sinaia, estimată undeva la 300.000

de euro, pe care o va închiria celor care fac călătorii pe termen scurt. „Vila din Sinaia are acelaşi mobilier, ca acum 25 de ani, nu am schimbat încă nimic. La un moment dat, cineva a vrut să o cumpere, cu vreo 250.000 de euro, dar valorează cu mult mai mult, a fost estimată la 300.000 de euro. Nu o s-o vând, am de gând să fac reparaţii mari, să remobilez, şi să închiriez camerele, sunt vreo 15, turiştilor din întreaga lume, în sistem Airbnb (n.r.-oferă
închirieri pe termen scurt pentru călătorii care caută un loc de cazare, procesul de închiriere fiind uşor pentru gazde şi oaspeţi), nu prin agenţii, unde comisionul este foarte mare. Eu locuiesc în Costa Rica, şi vin foarte rar în România, n-am mai fost de cinci ani, aşa că aş angaja pe cineva care să supravegheze vila, să fie administrator"
, a mai spus fiul lui Ion Dolănescu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine a avut acces în camera artistului după moarte

Ionuț Dolănescu
Ionuț Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

Dragoș Dolănescu a mai spus că după moartea tatălui său, în camera în care se afla testamentul a intrat doar Ionuț, însă i s-ar fi părut corect să poată vedea și el ceea ce a lăsat scris. Toate actele au fost preluate de către fratele său. „Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva.

Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară", a declara Dragoș Dolănescu, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dragoș Dolănescu, mesaj neașteptat pentru Maria Ciobanu! Ce i-a transmis mamei sale vitrege, chiar de ziua sa de naștere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies