Prezentatoarea TV a pregătit, de această dată, câteva platouri cu trei tipuri diferite de sandvișuri.
Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Pe lângă acest aspect, vedeta și-a dezvoltat și abilitățile de bucătar, iar deseori ne uimește cu rețete diverse și gustoase, pe pagina sa de Facebook, iar de această dată, in cursul zilei de ieri, jurnalista a pregătit o altă rețetă delicioasă, și anume trei tipuri diferite de sandvișuri, pentru invitați.
Sandvișuri, pregătite de Gabriela Cristea
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente
Ingrediente pentru primul sandviș
- Croissante
- Unt
- Șuncă felii
Ingrediente pentru al doilea sandviș
- Croissante
- Somon felii
- Lămâie felii, fără sâmburi
Ingrediente pentru al treilea sandviș
Citește și: Mihaela Prigoană rupe tăcerea. Adevărul despre...- stirilekanald.ro
- Croissante bavareze
- Cremă de brânză
- Sos pesto
- Roșii uscate în ulei
Mod de preparare
- „O să începem cu sandvișul cu șuncă. Este un sandviș foarte simplu, în care avem unt, avem șuncă și acest croissant. Cel mai simplu se taie croissantul cu foarfeca, îl tăiem aici pe mijloc, punem un pic de untuleț, punem un pic de șunculiță. (...) Cam așa o să arate sandvișul, numai că eu o să-l tai pe jumătate, pentru că fac de mai multe feluri și fiecare o să își ia câte un pic.
- Al doilea tip de sandviș, o să fie sandviș cu somon și tot așa pun, două feliuțe, chiar trei feliuțe (n.r. pe croissant), ca să fie pe bogăție, și pun pe fiecare parte câte o felie de lămâie.
- Și pentru că nu toată lumea mănâncă... și anume carne, am zis să fac și un sandviș doar cu brânză și cu roșii, dar o să fac unul mai compus așa. Am aici o brânză cu roșii uscate, usturoi și busuioc.(...) Să punem niște brânză, dar generos așa, și de data asta, pentru sandvișul ăsta am optat pentru croissant bavarez și punem ceva brânzică, să fie pe bogăție. Peste brânzica asta, o să venim cu niște pesto(...) pun și un strat generos, iar aici am roșii uscate, pe care le scurg bine, bine de ulei. Punem să acoperim peste tot, să fie roșii din astea uscate, venim cu capacul (n.r. de croissant bavarez), tăiem pe jumătate.”, a explicat Gabriela Cristea, în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook.