Ce poate ascunde o mica umflatura a ochiului

Ce poate ascunde o mica umflatura a ochiului
Ce poate ascunde o mica umflatura a ochiului

O inflamatie minora la nivelul pleoapei, o mica inrosire. Pot parea modificari banale, insa ochiul este o structura nervoasa fina, asa ca orice amanunt trebuie comunicat medicului specialist.

Banalele inflamatii de la nivelul ochiului poarta, popular, denumirea de ulcioare. Frecvent insa exista o alta afectiune, care presupune inflamatia unor glande din interiorul ploapelor. Practic, canalul de excretie al unei asemenea glande se blocheaza. Boala este frecvent intalnita la copii si adolescenti. Iata cum se trateaza.

Orjeletul este o infectie la baza unei gene, produsa de obicei de stafilococul auriu- un microb pe care il gasim in mod normal pe piele.

Medicii recomanda sa nu incercati sa presati infectia. In felul acesta o raspanditi. Mergeti la specialist, tratamentul e simplu.Pe de alta parte, semnele pot indica si o alta afectiune. Se numeste shalazion si arata la fel ca ulciorul.

Dr. Roxana Cozubas, medic specialist oftalmolog: "Glandele care se afla in mod natural in interiorul pleoapelor noastre se blocheaza si blocandu-se nu mai are unde sa se elimine secretia lor.

Copilul simte ca o umflatura, nu-l doare. Parintele vede ca incepe incet pleoapa sa se umfle."

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Alege un ochi si afla ce tristete se ascunde in sufletul tau

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Test rapid de personalitate. Alege un ochi si vei afla ce fel de persoana esti

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies